Про нас
увійти

Тернопільську волейболістку викликали у збірну України

категорія: Волейбол | дата: 27 07 2016
Тернопільську волейболістку викликали у збірну України

Головний тренер збірної України Гарій Єгіазаров повідомив прес-службі ФВУ склад поширеної заявки збірної України на відбірковий турнір чемпіонату Європи-2017. У складі помічена тернополянка Вікторія Дельрос, яка останній сезон провела у Франції. Також до збірної викликали колишніх волейболісток тернопільської Галичанки — Діану Карпець, Надію Кодолу та Катерину Дудник.

В цей список увійшли: зв’язуючі – Олена НОВГОРОДЧЕНКО, Марина ДЕГТЯРЬОВА, Алла ПОЛІТАНСЬКА, Олександра ПЕРЕТЯТЬКО, центральні блокуючі – Ірина ТРУШКІНА, Інна МОЛОДЦОВА, Світлана ДОРСМАН, Діана КАРПЕЦЬ, Катерина КАЛЬЧЕНКО, крайні нападники – Надія КОДОЛА, Ганна КИРИЧЕНКО (Лісєєнкова), Анастасія ЧЕРНУХА, Катерина ДУДНИК, Тетяна КОЗЛОВА, Каріна ЮРЧЕНКО, Анна СТЕПАНЮК, Олеся РИХЛЮК, ліберо – Вікторія ДЕЛЬРОС, Аліна СТЕПАНЧУК, Христина НЄМЦЕВА.

Як повідомив керманич збірної, підготовка розпочнеться 23 серпня і пройде в Южному, в ФСК "Олімп":

— Головна робота на зборах — налагодження ігрових зв’язків. Також планується і фізпідготовка, яка, зазвичай, проходить упродовж сезону. В рамках підготовки заплановані контрольні ігри. В даний час ця тема опрацьовується. Що стосується того, увійде до тренерського штабу, то це питання також на стадії обговорень.

Нагадаємо, що саме в Южному місті відбудеться перший тур групи А відбіркового турніру чемпіонату Європи.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook