Про нас
увійти

У Кобиллі відбувся волейбольний турнір пам’яті героя АТО Романа Дякуна

категорія: Волейбол | дата: 20 07 2016
У Кобиллі відбувся волейбольний турнір пам’яті героя АТО Романа Дякуна

Минулої неділі з ініціативи райдержадміністрації та фермерського господарства "Рідна земля" в с.Кобилля відбувся міжрайонний турнір з волейболу, присвячений пам’яті трагічно загиблого учасника АТО, кобилянина Романа Дякуна, який був мобілізований 24 квітня 2015 року, а з початку червня постійно перебував у зоні АТО у складі 1-го окремого мотопіхотного батальйону 14-ї бригади "Волинь".

Відкриття турніру, який проводився на волейбольному майданчику місцевої школи, розпочалося Гімном України. До присутніх з вітальним словом звернулися голова Збаразької РДА Анатолій Качка та керівник фермерського господарства "Рідна земля" Михайло Бочаров. Вони відзначили, що збаразька земля втратила ще одного героя – Романа Дякуна, який із своїми побратимами, маючи у серці як мир та любов до своєї землі, мужньо боронили східні рубежі рідної України. Горе і смуток огорнули серця і душі побратимів, знайомих, земляків, а особливо його батьків. Зі сльозами на очах всі присутні зустрічали згорьовану матір Романа – Марію, яка, як ніхто, важко переносить цю напоправну для неї втрату.

Як наголосили промовці, ми будемо пам’ятати подвиги наших побратимів, відважних воїнів і будемо молитись за упокій їхніх душ, підтримувати їхніх батьків, гуртуватися та бути впевненими у близькій перемозі на своїй землі над нашим ворогом.

Хвилиною мовчання усі вшанували пам’ять героя АТО Романа Дякуна.

У турнірі взяло участь багато відомих в районі волейболістів, зокрема майстер спорту, чемпіон України Тарас Багрій, син відомого тренера, багатократного чемпіона світу з гирьового спорту Петра Багрія, а також чемпіон України серед юнаків Андрій Олексюк. Слід відзначити, що всі поєдинки проходили у дуже напруженій і безкомпромісній боротьбі, тож викликали бурю емоцій у багаточисельних вболівальників. Особливо гаряче підтримували жителі села свою команду.

Внаслідок цікавих зустрічей, де кожна команда проявила характер і волю, переможцем цього турніру стала команда з Вищих Луб’янок, всі гравці якої – і вихованці тренера Ігоря Боднара, друге місце зайняла добре підготовлена команда с.Кобилля, на третє місце на цей раз свою команду з с.Новики вивів тренер Ігор Сисак, четверте місце виборола команда "Автомобіліст" з Тернополя.

Добре впоралися зі своїми обов’язками суддівська бригада у складі Вадима Драгана та Ігоря Богайчука. Всі команди-призери були нагороджені кубком, грамотами та грошовими призами. Церемонію нагородження провели голова райдержадміністрації Анатолій Качка та директор Кобильської ЗОШ І-ІІ ст. Зеновій Юрик.

Всі гравці турніру та вболівальники відзначили високий рівень організації і проведення міжрайонного турніру пам’яті Романа Дякуна.

Джерело: Народне слово

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook