Про нас
увійти

Андрій Романович: "Анна Рева у цьому чемпіонаті більше не вийше на майданчик"

категорія: Волейбол | дата: 16 04 2016
Андрій Романович:

Головний тренер ВК Галичанка-ТНЕУ-Вікнарьов Андрій Романович напередодні 2-го фінального туру відповів на питання прес-служби ФВУ. Нагадаємо, що тернопільська команда зараз йде на 3-му місці.

— Андрію Васильовичу, розкажіть, як команда попрацювала під час підготовки до запорізького туру?

— Не стільки працювати приходилося, скільки заліковувати травми. Щось вдалося, щось — ні. Годі й говорити, на жаль, що ми готові на 100% і нормально провели підготовку.

— Які висновки були зроблені за підсумками першого туру?

— Які висновки? Вирішувати свої технічні проблеми. У нас все ж таки не супердосвідчена команда, яка може швидко перебудовуватися упродовж гри. Тож чимало залежить від чистоти своєї гри, а не від тактичного малюнка.

— Як оціните готовність команди на нинішній момент часу? (бесіда проходила 14 квітня. — прес-служба).

— Ії, як зазвичай, покажуть самі ігри. Але ми втратили Ганну Реву, і це напевно позначиться на діях команди. Не можу сказати, що у неї дуже серйозна травма, але на ії лікування потрібен певний час. В цьому чемпіонаті вона вже не вийде на майданчик.

— Які задачі ставите перед командою в запорізькому турі?

— Такі задачі, які ставляться перед виходом на кожний матч — показувати свою гру і робити все, щоб виграти кожну гру без винятку. Перший тур показав, що ми можемо боротися з кожною командою, але треба грати рівніше та чистіше.

— Не може не запитати, хоча така тема виникає кожного року, який час буде потрібен Галичанці, щоб пристосуватися до більш просторого, у порівнянні з вашим домашнім, залом, в даному випадку Палацу спорт ЗАБ? Чи професіональна команда повинна відразу адаптуватися?

— Професіональна команда дійсно повинна відразу заграти в будь-якому залі, без адаптації. У нас, нажаль, ще не така команда. Звісно, буде непросто, і напевно будуть проблеми з подачею-прийомом.

— Який результат в Запоріжжі вас задовільнить в контексті боротьби за нагороди?

— Перший тур показав, що можливі будь-які результати. Сєвєродончанка напевно приїхала в Тернопіль на спаді і тур у цієї команди взагалі не вийшов, хоча до цього була двічі обіграна Орбіта на виїзді. Тож раз на раз не випадає. Радітимемо кожному набраному очку.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook