Про нас
увійти

Найкращі волейболісти серед школярів — у Теребовлянському районі

категорія: Волейбол | дата: 14 04 2016
Найкращі волейболісти серед школярів — у Теребовлянському районі

Черговими змаганнями XX Спортивних ігор Тернопільщини школярів став фінальний турнір з волейболу серед юнаків ЗОШ I-III ступенів, який відбувся у Тернополі. Про це повідомили в управлінні фізкультури і спорту ТОДА.

Проходили ігри на базі спортивного комплексу ТНЕУ. За підсумками зональних змагань участь у фіналі взяли команди Теребовлянського, Бережанського, Збаразького, Заліщицького районів та міста Тернополя.

Здолавши усіх суперників, перемогу здобули волейболісти Теребовлянського району , який готував Михайло Туркула, срібні нагороди здобула команда Бережанського району (тренер Ігор Чорний). Третім призером змагань стали волейболісти Збаразького район (готував команду Ігор Сисак).

Щодо подальших результатів, то четвертими стали представники Заліщицького району, п’ятими були юні волейболісти міста Тернополя. На шостому місці фінального туру опинилась команда Бучацького району, яка не змогла приїхати на змагання через те, що їх не вчасно повідомили про фінальний тур. Переможці та призери змагань нагороджені грамотами, медалями та кубком.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook