Про нас
увійти

Вікторія Дельрос: "Від Франції і Канн я в захваті!"

категорія: Волейбол | дата: 05 04 2016
Вікторія Дельрос:

Українським вболівальникам Вікторія Дельрос відома за виступами у тернопільській команді Галичанка-ТНЕУ. І звичайно ж, не забуваємо про збірну України, в складі якої ліберо завоювала срібні нагороди Універсіади-2015 у Казані.

У липні минулого року французький клуб RC Cannes оголосив про підписання контракту з українкою. Зараз команда займає першу сходинку турнирної таблицi. RC Cannes тиждень тому завоювали Кубок Франції. Ліберо Вікторія Дельрос виступає в командi під номером 5.

Відзначимо, що багато хто чекав інтерв'ю з українкою. Вікторія охоче погодилася поспілкуватися з кореспонденткою volleyball.ua і відповіла на кілька питань.

— Розкажіть як Вам команда?

— У клубі все дійсно на хорошому рівні! Все робиться для гравців! Дівчата цікаві, різних національностей, у кожного своє бачення на життя. Дуже цiкаво спiлкуватися з ними.

— Дружний колектив або всi самі за себе?

— У колективi в якому кожен сам за себе результат не завжди позитивний! Тому тут виділяють багато часу командним посиденькам.

— Розкажіть про особливості чемпіонату Франції.

— В чемпіонаті 14 команд! Зараз ми регулярний закінчуємо і переходимо в стадію плей-оф (8 команд). Хороший рівень команд, всi показують хороший захисний волейбол!

— Як справляєтеся з мовним бар'єром?

— З мовою проблем немає. Англійською розмовляю! А клуб щей зробив курси французької. Тому в планах ще вивчити її. Рідну мову теж не забуваю. З рідними звичайно спілкуюсь на українській! До того ж Надя Кодола тут зі мною в командi!

— Сумуєте за рідною країною?

— Сумую не за країною! А за домом, а дім там, де сім'я і моя рідна людина! Коли ти сам так далеко, ти багато чого розумієш! Без них не було б цих результатів.

— В якій країні мрієтехочете пограти ще? Як Вам місто Канни? Хотіли б там жити?

— Поки мені тут все подобається! Не задумувалась над тим, щоб щось міняти! Від Франції і Канн я в захваті! Цілий сезон ти виглядаєш у вікно, а там море! А коли коханий і батьки були тут — це найкращий час перебування!!

— Чим у вільний час займаєтеся?

— Його не так багато, але банальні речі шопінг, книжки, прогулянка біля моря, постійно спілкуюсь зi своєю половинкою.

— Вже починаєте ранок, як справжні французи з кави і круасана?

— Круасан — так, буває! Треба себе добряче заставити відмовитись від цього.

— Слідкуйте за чемпіонатом України зараз?

— Слідкую звичайно! В першу чергу, за сестричкою Веронікою! Бажаю їй та Галичанці медалей цього сезону!

— Як відзначали перемогу у Кубку Франції?

— Відмічали лише трішки у той же вечiр, бо зранку вже виїзжати на тур. Сильно не розженешся!

Джерело: volleyball.ua

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook