Про нас
увійти

Підбито підсумки змагань обласної дитячо-юнацької волейбольної ліги

категорія: Волейбол | дата: 29 03 2016
Підбито підсумки змагань обласної дитячо-юнацької волейбольної ліги

Чемпіонати обласної дитячо-юнацької волейбольної ліги за організаційного керівництва обласної ДЮСШ проводяться уже декілька років поспіль. Про це повідомили в управлінні фізкультури і спорту ТОДА.

Як стверджують організатори, такий захід корисний, насамперед тим, що, завдяки проведенню достатньої кількості ігор, адже турнір зазвичай триває з листопада до березня, зростає майстерність юних спортсменів.

Так, у сезоні 20015/2016 чемпіонат проводився серед юнаків 1999 та 2001 років народження, де відповідно змагались 8 та 9 команд. За результатами колових змагань, перших чоттири команди у додаткових фінальних турах з’ясовували призерів змагань.

Необхідно відзначити високий рівень підготовки старших юнаків. Юні волейболісти Теребовлянської ДЮСШ (тренер Михайло Туркула), які, до речі, є лідерами у чемпіонаті дитячо-юнацької волейбольної ліги України, здолали усіх суперників, демонструючи волейбол високого гатунку. Дехто з вихованців Михайла Туркули має добрі перспективи і у «великому» волейболі.

Перші серйозні результати своєї роботи отримує молодий і перспективний тренер Тернопільської ДЮСШ №1 Назар Семотюк. У захоплюючому поєдинку з бережанськими ровесниками тернополяни здобули перемогу з рахунком 3:2 і стали срібними призерами змагань. Юні волейболісти Бережанської ДЮСШ, де незмінним тренером є Ігор Чорний цього разу посіли третє місце.

У фінальному турі серед юнаків 2001 р.н. команда того ж Назара Семотюка, обігравши з рахунком 2:0 усіх суперників, стала переможцем обласної ліги. Теребовлянські волейболісти (знову вихованці Михайла Туркули ) цього разу здобули срібні нагороди. Бронзовими призерами стали підопічні теж уже відомого нам тренера Ігора Чорного з Бережаської ДЮСШ. Безперечним успіхом є вихід до фінальної четвірки юних волейболістів Козівської ДЮСШ, яких тренує Теодор Кривокульський.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook