Про нас
увійти

У Кременці відбувся міжобласний турнір з волейболу серед юнаків

категорія: Волейбол | дата: 17 03 2016
У Кременці відбувся міжобласний турнір з волейболу серед юнаків

В спортивному залі Кременецького лісотехнічного коледжу відбувся міжобласний турнір з волейболу серед юнаків, присвячений пам’яті випускника коледжу 2014 року Лемещука Івана, який загинув в зоні АТО. Такий же турнір відбувся й минулого року. На турнір прибули команди Тернопільського технічного коледжу, Тернопільського Галицького коледжу, Луцького педагогічного коледжу, Бродівського педагогічного коледжу та Кременецького лісоколеджу.

Під звуки маршу в зал зайшли команди — учасники турніру і вишикувалися в центрі залу. Двоє студенток коледжу під звуки мелодії "Мальви" винесли портрет Лемещука Івана, біля якого стала почесна варта із запаленими свічками.

Директор будинку культури   коледжу Антонюк В.А. розповідає коротку біографію Лемещука Івана і оголошує хвилину мовчання. Із вступним словом до учасників турніру звернувся керівник фізичного виховання лісоколеджу Сторожук В.П. і оголосив відкриття турніру. Право підняти державний прапор України надане капітанам команд.

На турнірі був присутній завідувач сектору в справах сім’ї, молоді та спорту райдержадміністрації Петрук В.П.

Із привітанням до присутніх в залі виступив керівник фізичного виховання Тернопільського технічного коледжу Когут Т.Л. Учасників турніру привітав головний суддя змагання завідувач кафедри теорії і методики фізичного виховання Кременецької педакадемії Голуб В.А., який оголосив програму змагань.

В результаті напружених поєдинків перемогу здобула команда Луцького педагогічного коледжу, на другому місці стала команда Бродівського педагогічного коледжу, на третьому — команда Кременецького лісотехнічного коледжу. Команда переможець отримала кубок і грамоти, також грамотами нагороджені кращі гравці в кожній команді. Роз’їхались учасники турніру, але в їхній пам’яті залишилися захоплюючі поєдинки на майданчику, дружня атмосфера, пам'ять про воїна АТО Лемещука Івана, який загинув, захищаючи рідну землю.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook