Про нас
увійти

На Гусятинщині провели чемпіонат району з волейболу

категорія: Волейбол | дата: 07 03 2016
На Гусятинщині провели чемпіонат району з волейболу

Чемпіонат району з волейболу відбувся на Гусятинщині. Спочатку у зональних змаганнях у ЗОШ №2 м. Хоростків та ЗОШ смт. Гусятин взяла участь рекордна кількість команд.

У Хоросткові, де виступили дві місцеві команди, змагалися також волейболісти з Яблунева, Сухоставу, Увисли та Клювинців. Путівки у фінал здобули команди з Хоросткова та Яблунева. В Гусятині серед команд Копичинців, Гусятинського коледжу, газокомпресорної станції, Личківців, Сидорова, Гусятина та Суходолу найсильнішими виявилися волейболісти з Копичинців і Личківців.

Через тиждень у фіналі в Гусятинській ДЮСШ за круговою системою ця четвірка зайняла такі місця: перше — м.Хоростків, друге — м.Копичинці, третє — с.Личківці, четверте — с.Яблунів. Ці команди нагороджені кубком та грамотами ГРКП ФСТ "Колос" - "Спорт для всіх".

— Дякуємо директорам ЗОШ смт Гусятин (Л.Стус) та ЗОШ № 2 м.Хоростків (Г.Ворона), а також Гусятинської ДЮСШ (І.Троян) за добре підготовлені до змагань спортзали, — підкреслив  директор ГРКП ФСТ "Колос" – "Спорт для всіх" Антон Кузик.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook