Про нас
увійти

У Заліщиках провели турнір з волейболу пам'яті Героїв Небесної Сотні

категорія: Волейбол | дата: 23 02 2016
У Заліщиках провели турнір з волейболу пам'яті Героїв Небесної Сотні

Пам'яті Героїв Небесної Сотні та загиблих Заліщан в зоні АТО в Заліщицькому аграрному коледжі ім.Є. Храпливого відбувся II Всеукраїнський турнір з волейболу.

У  відкритті турніру взяли участь голова райдержадміністрації Б.Шипітка, матері загиблих Заліщан в АТО О.Квача, О.Гулька, В.Марусича.

Хвилиною мовчання присутні вшанували світлу пам’ять Героїв Небесної сотні та земляків загиблих в АТО.

До присутніх звернулись голова райдержадміністрації Борис Шипітка, мати загиблого в АТО Ореста Квача Алла Квач, які побажали учасникам змагань миру, єдності, спокою, міцного здоро’я і, звісно, перемог. Участь у турнірі взяли команди Чернівецької, Івано-Франківської та Тернопільської областей. 

Всього було зіграно 6 матчів по круговій системі. Боротьба було такою напруженою, що фактично доля переможця вирішилась тільки в завершальній грі між командою агроколеджу Ель Гаучо та командою ВК Кисилева. Фортуна була на боці заліщан, які і посіли перше місце, другими стали волейболісти чортківського Сапсана, а третіми гравці Верховини з Івано-Франківщини. Кращими гравцями визнано Турика Андрія з Кисилева, Хацюка Романа з Верховини, Зозуляка Олега із Сапсана та Врублевського Олександра з Ель Гаучо.

Голова Заліщицької РДА Б. Шипітка тепло привітав призерів, вручивши їм  перехідний кубок обласного відділення НОК України, медалі, грамоти та пам’ятні сувеніри.

Організаторами турніру виступили Заліщицька районна державна адміністрація, Заліщицька районна рада, Заліщицька міська рада, ПНВА ПП "ЕльГаучо".

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook