Про нас
увійти

У Доброводах відбувся щорічний районний турнір з волейболу

категорія: Волейбол | дата: 08 01 2016
У Доброводах відбувся щорічний районний турнір з волейболу

Стало уже доброю традицією щорічне проведення районного турніру з волейболу, присвяченого дню Святого Миколая, організатором якого вже кілька років поспіль є Доброводівська ДЮСШ.

І цього разу, як на справжнє свято, зібрались юнаки 2001-2002 років народження із загальноосвітніх шкіл району, яких гостинно зустріла Збаразька ЗОШ № 2 І-ІІІ ст. На волейбольному майданчику проходила цікава і безкомпромісна боротьба, адже всі команди прагнули виступити якнайкраще і здобувати перемоги над своїми суперниками.

За підсумками змагань перше місце виборола команда Вищелуб’янківської ЗОШ І-ІІ ст., вихованці якої під керівництвом тренера Ігоря Боднара займаються у спортивній секції Доброводівської ДЮСШ. До речі, в березні наступного року вони захищатимуть честь Збаражчини на обласних спортивних іграх учнівської молоді. Друге місце виборола команда ЗОШ №1 І-ІІІ ст. і третє — ЗОШ №2 І-ІІІ ст.

Всі учасники отримали солодкі призи, а Ігор Яремчук з команди Вищелуб’янківської ЗОШ та Ольга Желізна з команди ЗОШ №2 м.Збаража були нагороджені грамотами відповідно як кращий гравець і як наймолодший учасник турніру.

Підводячи підсумки турніру, директор Доброводівської ДЮСШ Вадим Драган відзначив, що спортивні змагання сприяють популяризації волейболу, підвищенню спортивної майстерності спортсменів і розвивають вольові і фізичні якості учнів. Він подякував дирекції школи за сприяння у проведенні турніру, а начальнику управління агропромислового розвитку РДА Олегу Дрібніцову — за спонсорську допомогу. Вадим Драган побажав всім учасникам змагань міцного здоров’я, успіхів у навчанні, активної життєвої позиції і нових спортивних перемог.

Джерело: Народне слово

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook