Про нас
увійти

У тернопільському гандбольному дербі переміг "Економуніверситет" і вийшов у півфінал Кубку України

категорія: Гандбол | дата: 13 02 2018
У тернопільському гандбольному дербі переміг "Економуніверситет" і вийшов у півфінал Кубку України

Другу перемогу та участь у півфіналі Кубку України виборола гандбольна команда "Економуніверситет" у тернопільському дербі проти "Педуніверситет-Енерго".

Гідний матч-відповідь 3 лютого дала жіноча гандбольна команда "Економуніверситет", яка перемогла суперників з "Педуніверситет-Енерго" із перевагою в 7 очок та відкрила для спортсменок можливість взяти участь у півфіналі Кубка України.

Попередній матч між командами-суперниками відбувся 27 січня, де гандболістки з ТНЕУ здолали студентів з педагогічного із різницею в один м’яч. Наступне змагання між командами принесло "Економ-Університет-ТНЕУ" ще одну перемогу – 43:36.

За результатами матчу студентки-гандболістки вийшли в півфінал Кубку України з гандболу, який відбудеться у травні 2018 року. Готуватиме дівчат до Всеукраїнських змагань головний тренер команди "Економ-Університет-ТНЕУ" Андрій Вaрцімага.

— Матч-відповідь відбувся у стінах ТНЕУ в рамках 1/4 фіналу Кубка України. Попередньо в Києві відбулося жеребкування серед восьми команд, в якому нам випало змагатися з командою "Педуніверситет-Енерго".  У двох матчах з гандболістами з сусіднього університету наші дівчата здобули перевагу. На сьогоднішній день продовжується Чемпіонат України з гандболу, після чого ми візьмемо участь півфіналі Кубку України, — поділився головний тренер.

Андрій Володимирович зазначив, що до кожних змагань студентки-гандболістки готуються інтенсивно, що тільки сприяє новим перемогам "Економ-Університет-ТНЕУ".

Джерело: Тернополяни

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook