Про нас
увійти

Гандбольне дербі на майданчику економічного університету

категорія: Гандбол | дата: 09 06 2017
Гандбольне дербі на майданчику економічного університету

Останнім видом програми Відкритої Універсіади міста Тернополя обласного відділення КФВС МОН України та управління у справах сім’ї, молодіжної політики і спорту Тернопільської міської ради стали змагання з гандболу серед чоловіків та жінок.

Проходили «поєдинки» в спортивному залі ТНЕУ. Змагання з гандболу завжди відмічались своєю принципіальністю та безкомпромісною боротьбою. Хоч учасниками стало лише 6 команд (3 чоловічих та 3 жіночих) ігри не стали менш цікавими.

Щороку вболівальники спостерігають за спортивною боротьбою двох найсильніших жіночих команд області з гандболу ТНПУ ім. В. Гнатюка та ТНЕУ, перевага рік від року коливається то в одну то в іншу сторону. А змагання цього року всім запам’ятаються як особливо напружені, адже фінальна гра тримала своїх глядачів в напрузі до останньої секунди,- перевага в один м’яч була то на стороні економістів то на стороні педагогів, навіть електронне табло дало збій за 2 хв до завершення.

Фінальний свисток зафіксував в протоколі результат 27:27. Тож першість була визначена різницею м’ячі в іграх з командою ТНПУ – 2. Переможцями Універсіади з гандболу серед жінок стали студентки Тернопільського національного педагогічного університету ім. В.Гнатюка (тренер-представник Ігор Довбня), друге місце господарі майданчика Тернопільський національний економічний університет (тренер-представник Андрій Верцімага), а третє місце за другою командою ТНПУ ім. В.Гнатюка(тренер-представник Ігор Довбня).

В змаганнях серед чоловіків абсолютну перемогу отримали студенти Тернопільського національного економічного університету виборовши золото та срібло турніру (тренер-представник Олексій Гук), третіми на нагородження вийшли представники Тернопільського національного технічного університету ім. І Пулюя (тренер-представник Іван Салук).

Команди були нагороджені дипломами, грамотами та медалями, а також отримали право представляти Тернопільську область та свій навчальний заклад у ХІІІ літній універсіаді України з гандболу.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook