Про нас
увійти

Спортивні ігри школярів Тернопільщини з гандболу виграли тернополяни

категорія: Гандбол | дата: 17 03 2016
Спортивні ігри школярів Тернопільщини з гандболу виграли тернополяни

У Тернополі, в спортивному комплексі ДЮСШ з футболу та інших ігрових видів спорту, відбулись фінальні змагання з гандболу серед юнаків за програмою ХХ Спортивних ігор школярів Тернопільщини. Про це повідомили в управлінні фізкультури і спорту ТОДА.

Серед чотирьох команд, які прибули на змагання, усі матчі були дуже напруженими, і жодній з них не вдалося зіграти без поразки. 

В результаті, перемігши з рахунком 16:12 суперників з Теребовлі та з рахунком 13:10 підволочиських юнаків, хоча й програвши 14:20 козівчанам, перше місце виборола команда міста Тернополя (тренер Олексій Гук). Друге місце, завдяки перемогам над командами Козівського (14:13)  та Підволочиського (21:16) районів, за командою Теребовлянського району (тренер Андрій Станчак). Третіми, завдяки перемозі на тернополянами та нічиїй — 13:13 — з гандболістами з Підволочиська, стали юнаки з Козівського  району (тренер Наталя Мацишин). Відповідно, четверте місце у гандболістів Підволочиського району (тренери Інна Плюта та Сергій Дрейко).

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook