Про нас
увійти

Гандбольний Педуніверистет-Енерго двічі переміг "недитячий" ДЮСШ-21 Києва

категорія: Гандбол | дата: 22 12 2015
Гандбольний Педуніверистет-Енерго двічі переміг

Тернопільський гандбольний клуб Педуніверистет-Енерго у рамках сього туру чемпіонату України серед жіночих команд вищої ліги двічі переміг команду ДЮСШ-21 з Києва.

Одразу варто зауважити словами головного тренера Педуніверистет-Енерго Ігоря Довбні. Спеціаліст проінформував, що столичний клуб лиш формально має у своїй назві абревіатуру ДЮСШ, тобто "дитячо-юнацька спортивна школа", оскільки там виступають одразу кілька дуже досвідчених гравців, які мають звання "Майстра спорту". До того, тренує клуб дуже досвідчений тренер.

Також відзначимо, що у склад Педуніверситету після народження сина повернулася граючий тренер Олена Пилип’юк.

Щодо перебігу подій на майданчику, то у першій грі тернополянки перемогли набагато відчутніше (46:32). Друга зустріч відзначилися великою кількістю контактної, інколи навіть грубої гри. Та у підсумку наші гандболістки знову перемогли 36:31.

Після цього туру Педуніверистет-Енерго продовжує посідати першу сходинку турнірної таблиці з 21 очком. У спину нашим дівчатам "дихає" Хмельничанка, у якої на один пункт менше. Щоправда, у підопічних Ігоря Довбні ще є дві гри у запасі.

За матеріалами Тернополяни

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook