Про нас
увійти

"Віго-Острів" – володар кубка Тернопільської футзальної ліги 2023 року

категорія: Футзал | дата: 18 03 2023
"Віго-Острів" – володар кубка Тернопільської футзальної ліги 2023 року

15 березня, відбувся фінальний поєдинок кубка Тернопільської футзальної ліги сезону-2022/23. У вирішальному матчі за аншлагу у Фізкультурно-оздоровчому комплексі ДЮСШ з ігрових видів спорту зустрілася команди "Віго" (Острів, Великоберезовицька громада) та "Гермес-7-ФАТ"  (Тернопіль). З рахунком 2:0 перемогу святкував острівський колектив.

Поєдинок був справді кубковим, команди намагалися діяти з оглядкою на оборону, тому голів глядачі побачили не багато. Перший м’яч був забитий лише в другому таймі – після передачі м’яча з ауту Павла Данилюка потужно, а головне влучно метрів з 11-ти пробив Валентин Білик (0:1). А наприкінці матчу цілі досяг удар з середньої відстані з незначним рикошетом капітана "Віго-Острів" Павла Данилюка, котрий до гольової передачі додав ще одну результативну дію (0:2).

Нагородження провів голова Асоціації футболу Тернопільщини Тарас Юрик. Команди фіналіст та переможець отримали красені кубка, унікальні в своєму роді виготовлені саме під цей кубковий матч медалі, а також грамоти.

"Гермес-7-ФАТ" (Тернопіль) – "Віго" (Острів, Великоберезовицька громада) – 0:2 (0:0)

Судді: Андрій Гах (Тернопіль), Іван Мандзюк (Зборів).

Хронометрист: Іван Сокіл (Тернопіль).

"Гермес-7-ФАТ": Хабло – Ціх, Співак, Божко-к, Крамарчук, Царюк, Шейко, Паращак, Духніч, Войнаровський. Тренер – Ростислав Ціх.

"Віго": Рогаль – Данилюк-к, Карпа, Білик, Луцик, Павлович, Квятковський, Костів, Левчик, Перейма. Тренер – Сергій Богородіченко.

Голи: Валентин Білик (28), Павло Данилюк (43).  

Попереджені: М. Карпа (43), В. Білик (44).

Джерело: АФТ

 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook