Про нас
увійти

Тернопільський "Євроінтер'єр" здобув перемогу у ветеранському футзальному чемпіонаті 50+

категорія: Футзал | дата: 22 02 2023
Тернопільський "Євроінтер'єр" здобув перемогу у ветеранському футзальному чемпіонаті 50+

19 лютого, у Тернополі відбувся чемпіонат Тернопільської області з футзалу серед ветеранів 50 років і старших. У боротьбі чотирьох команд, вигравши всі три поєдинки, перемогу святкувала тернопільська команда "Євроінтер’єр", повідомляє АФТ.

Майбутні чемпіони спершу перемогли ланівчан (2:0), згодом – "Кобзар" (Г. Шевченківські) – 4:0, а у вирішальному матчі – "Ниву" з Підгайців – 3:1. Що цікаво, довгий час рахунок в останньому матчі не було відкрито і лише на початку другого тайму його розмочив…. голкіпер "Євроінтер’єра" Віктор Назарук, дальнім ударом у кут воріт підгаєцької команди. На потужний удар не зумів зреагувати його візаві – легенда підгаєцького футболу Петро Дмитрович Калиняк. Після цього був класний гол від В’ячеслава Торського, котрий пробив у ближню "дев’ятку" (2:0), і автогол після пострілу Юрія Губаренка (3:0). Коли долю матчу було практично вирішено, гол престижу записав на свій рахунок Ігор Красій, підступним ударом ледь не від середини спортивного майданчика (1:3). У даному епізоді кіпер "Євроінтер’єра" Віктор Назарук був закритий гравцями, як однієї, так і іншої команди, тому не зміг зреагувати на політ м’яча. 

Доля двох інших призових місць вирішувалася в останньому матчі чемпіонату між командами "Кобзар" (Г. Шевченківські) та "Ветеран" (Ланівці). На нагороди претендували не лише ці два колективи, а й "Нива" з Підгайців. В залежності від результату цього матчу, розподіл призових місць міг бути різним. У підсумку представники Байковецької громади виявилися сильнішими – 4:1 (більшість голів було забито після класних комбінацій), які і здобули срібні нагороди, бронзові дісталися підгайчанам, і на втішному четвертому місці опинилися ланівчани.

Чемпіонат Тернопільської області серед ветеранів 50+. Підсумкова турнірна таблиця

Команди

1

2

3

4

І

В

Н

П

М’ячі

О

1

"Євроінтер’єр" Тернопіль

х

4:0

3:1

2:0

3

3

0

0

9:1

9

2

"Кобзар" Г. Шевченківські

0:4

х

0:0

4:1

3

1

1

1

4:5

4

3

"Нива" Підгайці

1:3

0:0

х

2:2

3

0

2

1

3:5

2

4

"Ветеран" Ланівці

0:2

1:4

2:2

х

3

0

1

2

3:8

1

Чемпіонами області з футзалу стали: Віктор Назарук, Сергій Шум, Володимир Кашицький, Василь Снітинський, Олег Ющенко, Ярослав Рикун, Анатолій Яцина, В’ячеслав Торський, Юліан Санатела, Юрій Губаренко. Представник команди – Михайло Данилюк.

Нагородження провів перший заступник голови – виконавчий директор Асоціації футболу Тернопільщини Василь Заторський, котрий подякував ветеранам за їх гру, за те, що підтримують футбол на Тернопільщині та демонструють нев’янучу майстерність. Відзначив пан Василь, що вже пройшов екватор ветеранських футзальних змагань, окремі слова пошани адресувалися тим, хто брав участь у всіх трьох чемпіонатах попередніх віковий категоріях.   

Василь Миколайович вручив командам призерам заслужені кубки та грамоти. А також призи від традиційного і давнього партнера ветеранського чемпіонату Тернопільської області  – ТМ «Опілля», які отримали не лише призери змагань, а й всі учасники ветеранського чемпіонату.

А тим часом уже найближчої неділі, 26 лютого, розпочинається ветеранський футзальний чемпіонат в іншій віковій категорії (45+). Для команд, які бажають взяти участь у змаганнях, звертайтеся до голови комітету ветеранського футболу Асоціації футболу Тернопільщини Івана Володимировича Сокола (тел.: 097-168-25-82).

 

 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook