Про нас
увійти

Тернопільська футзальна ліга стартувала в п’яти дивізіонах

категорія: Футзал | дата: 29 11 2022
Тернопільська футзальна ліга стартувала в п’яти дивізіонах

26 листопада, у двох спортивних комплексах обласного центру стартувала Тернопільська футзальна ліга сезону-2022/23. Це одне з наймасовіших спортивних змагань на Тернопільщині, адже в ньому бере участь 51 колектив, розділених п’ять ліг.

У вищій лізі виступає 9 команд, які на попередньому етапі гратимуть в одне коло, а потім п’ятірка кращих змагатиметься за 1-5 місце, а решта у втішному турнірі розіграють 6-9 місця.

У першу лігу заявилося 10 команд, які гратимуть за схожою схемою в одне коло, а потім будуть розділені по п’ятірках, які вестимуть боротьбу за 1-5 та 6-10 місця відповідно.

У другій лізі змагається 8 команд, котрі проведуть традиційні два кола, тобто кожен колектив зіграє з суперником по два рази (загалом команди гратимуть 14 поєдинків).

У третій та четвертій лігах гратиме по 12 команд, які спершу зіграють в одне коло, а потім в залежності від зайнятих місць, їх розділять на три групи, котрі вестимуть боротьбу за 1-4, 5-8 і 9-12 місця, тобто зіграють ще по три поєдинки.

Загалом змагання триватимуть з 26 листопада до середини березня 2023 року.

Переможець Тернопільської футзальної ліги (вищий дивізіон) матиме право представляти Тернопільську область у всеукраїнських футзальних змаганнях.

 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook