Про нас
увійти

Тернопільські дівчата – треті на всеукраїнському турнірі в Маневичах

категорія: Футзал | дата: 17 02 2020
Тернопільські дівчата – треті на всеукраїнському турнірі в Маневичах

Упродовж трьох днів, з 14 по 16 лютого, у Маневичах (Волинська область) проходив престижний всеукраїнський турнір з футзалу серед дівчат 2005-06 р.н. пам’яті Є. Бубнюка. Серед 12 команд-учасниць, тернопільський "Чемпіон" зайняв почесне третє місце, повідомляє АФТ.

Як розповів прес-службі Асоціації футболу Тернопільщини тренер тернополянок Володимир Левчук, ці змагання для команди стали черговим етапом у підготовці до фінальної частини чемпіонату України. Турнір став корисним для наших дівчат, адже довелося зустрітися з дуже сильними командами, при чому саме землячки показали високий клас.

На першому етапі турніру команди були розділені на чотири групи, по три команди в кожні. Тернополянки святкували перемогу в групі, вигравши спершу у Володимиро-Волинського – 3:2, а потім у Конотопа – 3:0. На наступний день команди сформували дві групи по чотири команди. Тут у першому поєдинку було переможено дівчат з Луцька – 6:2, згодом – із Сокаля (Львівська обл.) – 2:0 і лише в останньому поєдинку тернополянки поступилися місцевим дівчатам з Маневичів – 2:4.

У підсумку довелося грати матч з третє місце з принциповими суперницями з Чернігова. Наші дівчата виклалися на повну і святкували почесну перемогу 4:1, яка принесли їм третє підсумкове місце.

Організатори змагань тернополянку Діану Сачик визнали кращим захисником турніру, а її землячку, наймолодшу гравчиню  «Чемпіона» Аліну Савку (2008 р.н.) – кращою в тернопільській команді.

Тернопільські дівчата та їхні тренери висловлюють вдячність Олександру Віталійовичу Ковальчуку за допомогу в поїздці на турнір.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook