Про нас
увійти

Результати 4-го туру Вищої футзальної ліги Тернопільщини

категорія: Футзал | дата: 11 12 2018
Результати 4-го туру Вищої футзальної ліги Тернопільщини

8 грудня, відбувся повний 4-й тур у вищій Тернопільській футзальній лізі. Пропонуємо до Вашої уваги результати всіх матчів, більшість з яких стали несподіваними, а той й сенсаційними, а також турнірну таблицю, повідомляє ФФТО

"Алюр" (Тернопіль) – "Віго-Острів" (Тернопільський район) – 4:2 (2:1)

Голи: Богдан Цупер, Андрій Захарчук, Андрій Хархут, Богдан Гевчук – Назарій Галадза, Дмитро Коник. 

 

ФК "Ланівці-ОТГ" – "Себн-Скриня" – 4:3 (1:1)

Ще за півтора хвилини до завершення поєдинку команда "Себн-Скриня" мала перевагу в один м’яч. На дубль ланівчанина Назара Рибака, гравці "Себн" відповіли трьома – дублетом вистрелив Валентин Білик, ще один гол записав на свій рахунок грузин Немо Шелія. Однак півтори хвилини – це величезний час у футзалі і ланівецька команда його використала сповна. Її гравці користалися великою кількість фолів з боку опонентів. І вони двічі протягом 30 секунд отримали право на пробиття 10-метрових штрафних ударів. У обох випадках знаний футзальний бомбардир Михайло Войцещук (у минулому сезоні був другий в бомбардирській гонці вищої футбольної ліги області) перегравав голкіпера "Себн-Скрині" Тараса Таращука. Як підсумок, лановецька команда не лише зрівняла рахунок, а в зуміла святкувати дещо сенсаційну, але все ж таки заслужену перемогу – 4:3.

 

Голи: Назар Рибак-2, Михайло Войцещук-2 – Валентин Білик-2, Немо Шелія.

 

"Агропродсервіс" (Настасів) – "Вікторія" (Дубівці) – 2:2 (1:1)

Вже в дебюті матчу "Вікторія" несподівано повела в рахунку. Прохід по лівому краю Василя Дзюби до самої бровки завершився передачею на "п’ятачок", де вже чатував Микола Гнатишин, який без проблем переправив м’яча у ворота (0:1). Вирівняла рахунок настасівська команда завдяки сольному проходу Тараса Глухана, який продавав опонента Андрія Долинного і з гострого кута пробив голкіпера "Вікторії" Андрія Кравчука (1:1).

На початку другого тайму настасівська команда повела в рахунку. Після розіграшу ауту, граючий тренер "Агропродсервісу" Ігор Бадло зряче пропустив м’яча під удар Назару Процику і той потужно без обробки пробив метрів з 10-ти без шансів для вже іншого кіпера дубовецької команди Андрія Гараса (2:1). Матч так і котився до перемоги "Агропродсервісу", однак гравці "Вікторії" знайшли в собі силі рахунок зрівняти. Василь Дзюба зібрав навколо себе на правому  краю атаки чимало гравців настасівської команди і таки зумів зробити прострільну передачу, яку на дальній стійці замкнув досвідчений Петро Грабчак (2:2).

 

Голи: Тарас Глухан, Назар Процик – Микола Гнатишин, Петро Грабчак.

 

ДСО (Тернопільський р-н.) – "Арсенал" (Тернопіль) – 4:5 (2:1)

Довгий час рахунок у матчі не було відкрито. Однак ближче до завершення першого тайму команди за якусь хвилину-півтори відзначилися аж трьома голами. Спершу після прострілу з правого краю Андрія Капеляна, випередивши оборонців "Арсеналу", ударом в один дотик рахунок у поєдинку відкрив Василь Рибак (1:0).

Не пройшло й 30 секунд, як Роман Демків накрутив на фланзі оборонців "ДСО" і влучно пробив поміж ніг голкіперу Владиславу Бритковському (1:1). А перед самою перервою гарматним видався удар метрів з десяти Владислава Левчика (2:1).

Але щойно почався другий тайм, як "каноніри" не лише зрівняли рахунок, а й вийшли вперед. Спершу вдалося зіграв Ігор Квятковський, який обіграв оборонця, а потім залишив поза справами кіпера "ДСО", який у цьому епізоді зіграв невпевнено (2:2). А вивів "Арсенал" уперед Олександр Була, котрий здійснив фантастичний прохід, обігравши двох суперників і катнув м’яча повз Влада Бритковського (2:3). Однак досвідчена команда "ДСО" і не збиралася здаватися. Ігрову ситуацію на майданчику вирівняв Ігор Швець, котрий з практично нульового кута поцілив у ворота суперника (3:3).

А далі на майданчику творилося щось неймовірне. Ігор Квятковський та Олександр Була як по нотах "розвели" оборону "ДСО" і останній переправляв м’яча у порожні ворота (3:4). Майже одразу помилками Андрія Гринченка і Владислава Бритковського скористався "канонір" Ігор Квятковський (3:5). Одного м’яча команда з Тернопільського району відіграла завдяки удару з центральної зони Владислава Левчика (4:5), однак на більше команді "ДСО" банально не вистачило часу.

Матч завершився мінімальною перемогою "канонірів", які грою довели, що в цьому чемпіонаті з ними потрібно рахуватися і що для них немає авторитетів.

Голи: Владислав Левчик-2, Василь Рибак, Ігор Швець – Ігор Квятковський-2, Олександр Була-2, Роман Демків.

 

"Майбутнє сиріт" (Тернопіль) – "Медобори" (Зелене, Гусятинський р-н.) – 7:12 (4:4)

Героєм зустрічі став досвідчений Степан Клекот, який відзначився чотирьма забитими голами, які стали фундаментом перемоги "Медоборів".

 

Голи: Руслан Баб’як-2, Віталій Бодак-2, Руслан Меньків, Іван Абрамець, Сергій Полянчук (а/г) – Степан Клекот-4, Ростислав Ціх-2, Сергій Полянчук-2, Богдан Лугинець-2, Павло Денькович, Андрій Кондзьолка.

 

Турнірна таблиця. Вища ліга. 4 тур

Команда

І

В

Н

П

М’ячі

О

1

"Арсенал"

4

3

0

1

20:18

9

2

"Ланівці-ОТГ"

4

3

0

1

16:17

9

3

"Агропродсервіс"

4

2

2

0

23:11

8

4

"Себн-Скриня"

4

2

1

1

13:10

7

5

"ДСО"

4

2

0

2

19:10

6

6

"Медобори"

4

2

0

2

24:19

6

7

"Вікторія"

4

1

2

1

16:16

5

8

"Алюр"

4

1

1

2

16:16

4

9

"Віго-Острів"

4

0

2

2

6:12

2

10

"Майбутнє сиріт"

4

0

0

4

14:38

0

 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook