Про нас
увійти

Результати 2-го туру Вищої футзальної ліги Тернопільщини

категорія: Футзал | дата: 27 11 2018
Результати 2-го туру Вищої футзальної ліги Тернопільщини

25 листопада, у спортивному комплексі "Політехнік" відбулися матчі другого туру в Тернопільській вищій футзальній ліз.

Вища ліга. 2 тур

ФК "Ланівці-ОТГ" – "Агропродсервіс" (Настасів, Тернопільський р-н.) – 4:8 (2:3)

Матч для досвідченої команди з Настасова складався не так легко, як можна було здатися. У першому таймі лановецька команда показала доволі хорошу гру, дозволивши "Агропродсервісу" піти на перерву всього з перевагою в один м’яч. Після відпочинку за справу взявся граючий тренер настасівської команди Ігор Бадло, котрий у підсумку записав на свій бомбардирський рахунок чотири м’ячі, які принесли комфортну перевагу "Агропродсервісу".

Голи: Сергій Коваль, Роман Журибіда, Михайло Войцещук, Сергій Чабай – Ігор Бадло-4, Автанділ Гвіанідзе-2,Тарас Червонецький, Сергій Богородиченко.

 

 "Вікторія" (Дубівці) – "Арсенал" (Тернопіль) – 7:4 (5:1)

Вже на першій хвилині гри Гнатишин реалізував фланговий простріл, точно поціливши у нижній кут воріт. Незадовго Микола спіймав на ногу дуже складний верховий м’яч і ударом в один дотик під поперечину подвоїв перевагу своєї команди. Але на цьому він не зупинився і, розхитавши захисника, немов рукою поклав м’яча у праву від голкіпера "канонірів" "дев’ятку", потужним ударом лівою ногою з-за меж карного майданчика. Лише після цього суперник на контратаці зумів одного м’яча відквитати. Але знову заставив про себе згадати Микола Гнатишин. Він перехопив м’яча у центрі майданчика і віддав результативну передачу на Василя Дзюбу, котрий влучно поцілив у нижній дальній від голкіпера кут. А крапку в першому таймі поставив молодий Роман Шиптицький, який ударом поміж ніг реалізував сольний прохід по лівому краю.

Щойно розпочався другий тайм, як той ж Шиптицький випередивши оборонця, ударом в дотик збільшив перевагу своєї команди. А коли Микола Гнатишин на бровці біля воріт суперника відібрав м’яча і віддав передачу на Василя Дзюбу, який уже переправив м’яча в порожні ворота, стало зрозуміло, що долю поєдинку вирішено.

Далі команда "Вікторія" почала експериментувати, випустивши на майданчик практично всіх гравців, які знаходилися на лавці запасних, і це дозволило "канонірам" три м’ячі відіграти, але вони вже не вплинули на кінцевий результат гри. В підсумку "Вікторія" святкувала заслужену і впевнену перемогу – 7:4, а їхній лідер Микола Гнатишин своєю феєричною грою привітав себе і свого синочка Северина з першим місяцем від Дня народження!.

Голи: Микола Гнатишин-3, Василь Дзюба-2, Роман Шиптицький-2 – Ігор Квятковський-2, Роман Демків, Сергій Барва.

 

"ДСО" (Тернопільський район) – "Майбутнє сиріт" (Тернопіль) – 9:1 (2:1)

Рахунок у матчі відкрили футболісти команди "Майбутнє сиріт". Вони майстерно розіграли штрафний удар і Руслан Меньків з далекої відстані пробив голкіпера "ДСО" Владислава Бритковського (0:1).

Але клас гравців "ДСО" дався взнаки. Вони переламали хід поєдинку завдяки Назарію Головку. Саме завдяки його технічній грі, досвідченому тернопільському футболісту Тарасу Дураю залишалося фактично підставити ногу, щоб у двох випадках переправити м’яча у ворота. Після того, як рахунок став 2:1 на користь команди з Тернопільського району, суперник глибоко сів на свої ворота і, незважаючи на героїчні дії у рамці Андрія Локшина, він був безсилим проти гармат суперника.

Ще в першому таймі команда "Майбутнє сиріт" втрималася, а після відпочинку, голи в їхні ворота влітали як з рогу достатку. Спершу Назарій Головко на п’ятачку переграв оборонців і голкіпера (3:1). Згодом Андрій Гринченко після розіграшу кутового "прошив" кіпера суперника (4:1).

Далі Владислав Левчик з гострого кута замкнув передачу з власної половини поля (5:1). Зі схожого положення відзначився і Андрій Капелян (6:1). Він ж вразив ворота суперників після передачі Василя Рибака, який у цьому епізоді зіграв у штрафному майданчику суперника "стовпом" (7:1). Той ж Капелян незадовго оформив хет-трик (8:1). А крапку в матчі поставив Ігор Швець, котрий переправляв м’яча у порожні ворота після вивіреної передачі Тараса Дурая (9:1).

Голи: Андрій Капелян-3, Тарас Дурай-2,Ігор Швець, Назарій Головко, Владислав Левчик, Андрій Гринченко – Руслан Меньків.

 

"Себн-Скриня" (Тернопіль) "Алюр" (Тернопіль) – 3:2 (1:1)

Коли розпочалися останні хвилини матчу і на гол Немо Шелії, суперник відповів двома у виконанні Петра Скобляка та Андрія Хархута, гравці "Себн-Скелі" вдалися до заміни воротаря на польового гравця. І ця заміна спрацювала! Спершу  Павло Данилюк рахунок зрівняв. А незадовго, коли футболісти "Себн-Скелі" м’яча перехопили, вони знову замінили кіпера і вдруге за це були винагороджені. Переможний гол на рахунку Валентина Білика.

Голи: Немо Шелія, Павло Данилюк, Валентин Білик – Петро Скобляк, Андрій Хархут.

 

"Віго-Острів" (Тернопільський р-н.) – "Медобори" (Зелене, Гусятинський р-н.) – 1:5 (0:4)

В останньому матчі 2-го туру вищої Тернопільської футзальної ліги "Медобори" з Зеленого, що на Гусятинщині вже в першому таймі гри проти команди "Віго-Острів" практично вирішили долю поєдинку на свою користь, забивши чотири голи і не пропустивши жодного.

Довести свою перевагу до кінця матчу було справо техніки, тим більше, що в складі "Медоборів" уже грав знаний майстер футзалу Ростислав Ціх. Він сам забив одного разу і допоміг відзначитися партнерам по команді.

Голи: Ігор Копцюх – Степан Клекот-2, Ростислав Ціх, Сергій Полянчук, Максим Паюк (а/г).

Джерело: ФФТО

 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook