Про нас
увійти

Команда держслужбовців Тернопільщини посіла друге місце у футзалі

категорія: Футзал | дата: 02 10 2018
Команда держслужбовців Тернопільщини посіла друге місце у футзалі

Впродовж чотирьох днів в Ужгороді тривала ХХ Всеукраїнська спартакіада серед збірних команд державних службовців АР Крим, областей, міст Києва та Севастополя, повідомляє управління фізичної культури і спорту ТОДА.

За команду Тернопільщини на змаганнях вступали представники з усієї області. А демонструвати свою фізичну підготовленість та волю до перемоги їм довелося у таких видах спорту, як футзал, волейбол, теніс настільний, шахи та шашки. І вперше за весь час участі у таких змаганнях тернополяни відзначились досить високими успіхами.

Так, у змаганнях з футзалу наші спортсмени показали найкращий результат області за усі роки проведення спартакіади і посіли друге місце! Команда з футзалу була сформована на базі працівників Державної фіскальної служби в області (Галадза Назарій, Артем Андрій, Таращук Тарас, Петрас Ігор), Тернопільської митниці (Хархут Андрій), Казначейства (Антонюк Олег), Управління містобудування та архітектури ОДА (Яценик Віталій) та Управління фізичної культури та спорту ОДА (Бурий Микола).

Зовсім трішечки не вистачило до п’єдесталу нашій тенісистці Турчин Діні (Управління соцзахисту населення Чортківської РДА) та Довгалюк Христині у шахах (Управління з питань внутрішньої політики, релігій та національностей ОДА).

В інших видах спорту тернопільські держслужбовці загалом показали хороший результат та зайняли високі місця, що дозволило збірній області разом із збірною міста Києва розділити десяту сходинку загального заліку з-поміж 23 команд!

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook