Про нас
увійти

Результат фіналу з футзалу серед ВНЗ вирішили післяматчеві пенальті

категорія: Футзал | дата: 28 03 2018
Результат фіналу з футзалу серед ВНЗ вирішили післяматчеві пенальті

У ІІ Відкритій Універсіаді міста Тернополя завершились змагання з футзалу.

Змагання проводились в спортивному залі Тернопільського державного медичного університету ім. І.Я.Горбачевського і прийняло участь в них 7 команд вишів Тернополя та Бережан, і це найбільша кількість заявлених команд в Універсіаді цього року.

Спостерігати за іграми було надзвичайно цікаво, адже явного фаворита не було. Навіть вихід із підгруп команд визначався на останніх секундах ігор та з різницею в один забитий. А фінальна сутичка між першими командами Тернопільського національного економічного університету та Тернопільського національного педагогічного університету ім. В.Гнатюка в основному часі не змогла визначити переможця і з рахунком 0:0 команди вийшли на серію післяматчевих 6-метрових ударів.

Тут воротар ТНЕУ краще зміг оволодіти своїми емоціями і в завершення турніру з рахунком 3:2 майбутні економісти під керівництвом Романа Гаха стають переможцями Універсіади 2018 року з футзалу, футболісти ТНПУ (тренер-представник Василь Івегеш) уступивши лише трішки посідають другу сходинку. В малому фіналі команда ТНПУ № 2(тренер-представник Михайло Оліяр) зуміла обіграти господарів поля та здобула бронзові нагороди турніру.

Переможці та призери були нагороджені грамотами, медалями та дипломами управління у справах сім’ї, молодіжної політики і спорту Тернопільської міської ради та обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України.

Джерело: sportgart.com.ua

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook