Про нас
увійти

Команда "ДСО-Поділля" припинила виступи у Всеукраїнському фіналі АФУ

категорія: Футзал | дата: 25 03 2018
Команда "ДСО-Поділля" припинила виступи у Всеукраїнському фіналі АФУ

Чемпіон Тернопільської футзальної ліги "ДСО-Поділля" (Тернопільський район) зійшов з дистанцій Всеукраїнського фіналу Асоціації футзалу України. 23 березня, наші земляки в 1/8 фіналу поступилися команді "Колесо-центр" із Запоріжжя – 0:4.

Ще до початку матчу тернопільська команда відчувала певні кадрові проблеми, адже через травму не зміг вийти на поле один з найдосвідченіших гравців Віталій Мищишин, також не зовсім здоровими були Назар Стецюк та Андрій Гринченко. Однак, зважаючи на те, що "ДСО-Поділля" прибувало до Києва в обмеженому складі (9 футболістів), тому декому довелося грати через не можу.

У цьому поєдинку "ДСО-Поділля" відверто не пощастило, адже його гравці мали безліч моментів, щоб відзначитися, але м’яч вперто не йшов у ворота суперника. І якщо у першій частині матчу і запоріжці не змогли пробити тернопільського воротаря Владислава Бритковського, то в другій – їм пощастило більше.

Наприкінці матчу гравці "ДСО-Поділля" фактично грали з п’ятим польовим гравцем, адже їх кіпер Владислав Бритковський постійно перебував на половині поля суперника, однак і в цей час наші земляки не реалізували слушні нагороди (Юрій Процик, Денис Мострянський, Артем Вітович, Валентин Білик). А на останній хвилині матчу суперник забив четвертого м’яча вже у порожні ворота, коли футболісти "ДСО-Поділля" втратили м’яча на половині поля суперника.  

Отож, "ДСО-Поділля" на Всеукраїнському фіналі Асоціації футзалу України зупинилося на першій стадії плей-оф, що є доволі не поганим результатом для дебютного виступу на подібних змаганнях.

Джерело: ФФТО

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook