Про нас
увійти

Результати 7-ого туру третьої футзальної ліги. Група "Б"(ВІДЕО)

категорія: Футзал | дата: 14 01 2018
Результати 7-ого туру третьої футзальної ліги. Група

12 січня в спорткомплексі медичного університету відбулися поєдинки сьомого туру Тернопільської третьої футзальної ліги в групі "Б", за результатами яких визначилася четвірка команд, яка продовжить боротьбі у фінальному раунді за призові місця. Це команди – "Кореспондент", "Вікнарьов", "Меліоратор" та "Гермес 7", повідомляє ФФТО.

Центральний матч ігрового дня відбувся між командами "Кореспондент" та "Гермес 7", які, відповідно обіймали до звітного поєдинку перше і друге місця турнірної таблиці. Безкомпромісний поєдинок розпочався з результативної атаки першим ж ударом. Це лідер "Кореспондента" Микола Гнатишин гарматним ударом з центра поля відкрив рахунок у матчі. Далі команда журналістів зуміла ще тричі поспіль відзначитися. Голи на рахунку: Ігоря Чижа, котрий ударом головою замкнув дальню штангу після навісної передачі андрія Мартинюка; Романа Томина, який гарматним ударом метрів з восьми реалізував передачу Романа Шептицького та Миколи Гнатишина, який ударом під поперечину (після передачі Андрія Мартинюка) не залишив жодних шансів кіперові "Гермеса 7". Лише коли рахунок став 4:0 на користь "Кореспондента", у цієї команди почалися заміни і супернику вдалося два м’яча відіграти. Особливо ефективним був гол Михайла Конечного з гострого кута дальнім пострілом під поперечину. Однак все стало на свої місця, коли з лавки запасних на поле вийшов Микола Гнатишин. Він перехопив м’яча та віддав точну передачу на Ігоря Чижа, котрий ударом лівою ногою і встановив остаточний рахунок першого тайму – 5:2.  

У другому таймі команда "Кореспондент" грала по рахунку і без особливих проблем зуміла відзначитися ще тричі. Ще один раз відзначився герой матчу Микола Гнатишин, в іншому випадку його передача знайшла Романа Шептицького. А підсумував рахунок матчу Василь Дригуш, який точно пробив у нижній кут воріт після передачі Романа Шептицького (на відео).

Ця перемога дозволила "Кореспонденту" з відривом у п’ять очок виграти попередній етап третьої футзальної ліги в групі "Б", чим зробила їх одними з конкурентів на призові місця в третій лізі.  

"Гермес 7" - "Кореспондент" – 3:8 (2:5)

Голи: Руслан Хруняк, Михайло Конечний, Валентин Чепига – Микола Гнатишин-3 Ігор Чиж-2, Роман Шептицький, Василь Другуш, Роман Томин.

***

Пропонуємо до Вашої уваги результати решти матчів:

"Меліоратор" - "Тернопільводоканал" – 3:1 (2:0)

Голи: Ярослав Скоробагатний, Ігор Вітушинський, Богдан Гуменюк – Володимир Кармелюк.

"Олімпік-Пролісок" – "Вікнарьов" – 4:4 (1:2)

Голи: Назарій Кравчук, Анатолій Куций, Тарас Головатюк, Олег Головатюк – Вадим Малашевський, Олег Лис, Тарас Ящишин, Роман Драбовський.

"АваксПроф" – "Сирна Хата +" – 5:2 (0:0)

Голи: Ахмед Хассан-2, Іван Аношкін, Дмитро Сіньковський, Юрій Фіра – Віталій Чорний, Ігор Чоловський.

***

Турнірна таблиця після сьомого туру. Третя ліга. Група "Б"

Команди

І

В

Н

П

М’ячі

О

1

"Кореспондент"

7

6

0

1

36:17

18

2

"Вікнарьов"

7

4

1

2

30:20

13

3

"Гермес 7"

7

4

1

2

35:32

13

4

"Меліоратор"

7

4

0

3

18:18

12

5

"Авакс Проф"

7

4

0

3

34:27

12

6

"Тернопільводоканал"

7

2

0

5

14:27

6

7

"Олімпік-Пролісок"

7

1

2

4

17:28

5

8

"Сирна Хата+"

7

1

0

6

17:32

3

 

БОМБАРДИРИ

Михайло Конечний ("Гермес 7") – 15

Роман Шептицький ("Кореспондент") – 11

Микола Гнатишин ("Кореспондент") – 11

Юрій Фіра ("Авакс Проф") – 9

Олег Коваленко ("Авакс Проф") – 8

Валентин Чепига ("Гермес 7") – 7

Віталій Гончар ("Меліоратор") – 6

Руслан Хруняк ("Гермес 7") – 6

Роман Йонко ("Вікнарьов") – 6

 

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook