Про нас
увійти

18 листопада стартує Тернопільська футзальна ліга

категорія: Футзал | дата: 25 10 2017
18 листопада стартує Тернопільська футзальна ліга

23 жовтня, відбулося перше організаційне засідання щодо проведення обласних змагань з футзалу сезону-2017/18, повідомляє сайт ФФТО.

Учасники наради, а це представники понад 30 команд, визначили дату початку Тернопільської (регіональної) футзальної ліги, а саме – 18 листопада. В залежності від кількості команд-учасниць, змагання відбуватися в трьох лігах. Футзальні баталії проходитимуть у СК "Політехнік" (м. Тернопіль).

Переможець вищої футзальної ліги Тернопільщини матиме право представляти нашу область на всеукраїнському рівні.

Представники команд обговорити регламент футзальної ліги на сезон-2017/18, визначили строки проведення заявкової кампанії та погодили трансферний період. 

Прийом заявок на участь в Тернопільській (регіональній) футзальній лізі розпочнеться з 6 листопада. Того ж дня в приміщенні Федерації футболу Тернопільської області (м. Тернопіль, вул. Князя Острозького, 14, каб. 506) о 16.00 відбудеться підсумкова нарада представників команд, на якій власне буде визначено, як кількість ліг, так і число команд в кожній лізі.

Протягом сезону під егідою Федерації футболу Тернопільської області також  відбуватимуться ветеранські та студентські футзальні змагання. 

Контактний телефон для бажаючих взяти участь у змагання з футзалу – 0679500603.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook