Про нас
увійти

"Озерна" стала переможцем Другої футзальної ліги

категорія: Футзал | дата: 23 03 2017

Футзальна команда "Озерна" стала чемпіоном тернопільської Другої футзальної ліги. Заключний тур та нагородження чемпіонату відбулося 19 березня.

Навідміну від Вищої ліги, де інтрига за чемпіонство зберігалася до останнього туру, у Другій лізі чемпіон був відомий завчасно. "Озерна" забезпечила собі золоті медалі ще за два тури до завершення змагань. Відтак інтрига зберігалася лише у визначенні срібного та бронзового призерів.

- На друге-третє місце у Другій лізі претендували "Інтеграл" та "Сокіл-Байківці", - каже голова комітету міні-футболу та футзалу обласної федерації футболу Дмитро Андрієшин. – "Інтеграл" випереджав суперника на один бал. Оскільки обидві команди в заключному турі здобули перемоги, то "Інтеграл" посів друге місце, а "Сокіл-Байківці" отримав бронзові нагороди чемпіонату.

Більшість команд Другої ліги лише у цьому сезоні спробували свої сили у Тернопільській футзальній лізі. Зокрема і чемпіон – "Озерна" вперше брала участь у чемпіонаті.

- У складі "Озерної" виступають хлопці з однойменного містечка у Зборівському районі, - додає Дмитро Андрієшин. – Вони грають у чемпіонаті району, а минулого року вирішили спробувати свої сили у футзальній лізі. Як бачимо, не дарма. Протягом усього чемпіонату переможці показували хорошу гру і не зазнали жодної поразки, лише двічі зігравши внічию.

Переможці та призери Другої футзальної ліги отримали Кубки, медалі та грамоти. До слова, кращим бомбардиром сезону став Андрій Когут з команди "Заруддя", який забив 26 голів. Він отримав спеціальний приз.

Футзальний сезон у Тернополі на цьому не завершився. Попереду - нагородження команд Першої та Третьої футзальних ліг, а також Кубка футзальної ліги.

ДОВІДКА

Підсумкова турнірна таблиці Тернопільської Другої футзальної ліги: 1. "Озерна" – 35 очок, 2. "Інтеграл" – 29, 3. "Сокіл-Байківці" – 28, 4. "Легіон" – 22, 5. "Добрий Самарянин" – 22, 6. "Заруддя" – 21, 7. "Галичина" – 21, 8. "Ternopol City" – 18, 9. "Терно Кар" – 17, 10. Тернопільська міська рада – 16, 11. "Вега" – 10, 12. "Захід Меблі" – 9, 13. "Чумацький Шлях" – 8, 14. "Стегниківці" – 1.

20 хвилин

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook