Про нас
увійти

Юні тернополяни – треті на Кубку України з футзалу (ВІДЕО)

категорія: Футзал | дата: 22 02 2017
Юні тернополяни – треті на Кубку України з футзалу (ВІДЕО)

Команда вихованців тернопільської дитячо-юнацької спортивної школи з футболу завоювала бронзові нагороди на Кубку України з футзалу, що відбувся у Хмельницькому.

Організували змагання спортивний клуб "Сокіл" та Асоціація міні-футболу та футзалу Хмельниччини. За головний трофей змагались 16 команд з різних куточків України.

Згідно із регламентом, усі команди поділили на чотири групи. Після групових змагань команди згідно зайнятих місць виходили в стадію плей-офф. Після групового етапу всі команди продовжували боротьбу – хтось за головний трофей, а хтось – за втішні призи. На груповому етапі тернопільська команда впевнено перемогла у всіх поєдинках та вийшла до півфіналу, де протистояла "Явір-Олімп" зі Смілої. Матч став окрасою усього турніру, але завершився вольовою перемогою "Явора" з рахунком 4:3. Відтак тернополянам довелося змагатися за третє місце. Зі своїм завданням юні футболісти з Тернополя впоралися, розгромивши команду "Дунай-1" з Одещини.

Кращим захисником Кубка України організатори визнали гравця тернопільської команди Віталія Муца. Команду до змагань готував тренер Ростислав Ціх.

20 хвилин

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook