Про нас
увійти

Відбувся турнір з футзалу пам'яті Василя Друзіка

категорія: Футзал | дата: 26 01 2017
Відбувся турнір з футзалу пам'яті Василя Друзіка

Лановецька районна Федерація футболу провела традиційний турнір з футзалу пам’яті Василя Друзіка, колишнього гравця, капітана, керівника та мецената ФК "Заготзбут", с. Оришківці, який трагічно загинув у 2013 році.

В змаганнях взяло участь 16 команд: гості з Тернополя (ФК "БАМ"), Святця (Теофіпольського району) і Матвійовець (Шумського району) та команди з Лановецького району: Снігурівки, Краснолуки, Юськовець, В.Куськовець, Білозірки, Печірни-Кутисок, Якимовець, Шилів-Лопушного, Ванжулова, Буглова і три команди з Лановець, які були розділені на 4 групи. Переможцем турніру стала команда "Автодор", Ланівці, яка у фіналі перемогла "Рідний край" з Ванжулова з рахунком 3-0. Третє місце дісталося юськовецькій "Горині", яка з рахунком 4-2 обіграла "КуПер" з Печірни-Кутисок.

Організатори змагань відзначили кращих у своїх номінаціях (бомбардира Михайла Войцещука з "Рідного краю", воротаря Андрія Демчука з "Автодору", гравця Петра Мороза з "Горині") грамотами, спортивними (надала районна Федерація футболу) та цінними (надала міська рада) призами. Команди-півфіналісти нагороджені дипломами.

Також, Лановецька районна Федерація футболу висловлює подяку всім командам-учасникам за сприяння у придбанні футбольної сітки для воріт у спортивному залі НВК «Лановецька ЗОШ №1 І-ІІІ ступенів-ліцей імені Юрія Коваля" та фінансової допомоги сім’ї Василя Друзіка.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook