Про нас
увійти

Зіграно фінальні ігри ХХІ Спортивних ігор школярів Тернопільщини з футзалу

категорія: Футзал | дата: 26 12 2016
Зіграно фінальні ігри ХХІ Спортивних ігор школярів Тернопільщини з футзалу

В спортивних залах Тернопільської ЗОШ І-ІІІ ст. №26 та Тернопільської ЗОШ І-ІІІ ст. №27 тривали справжні футбольні баталії.

У фіналі ХХІ Спортивних ігор школярів зустрічались сім найсильніших команд Тернопільської області з футзалу із Шумська, Чорткова, Теребовлі, Тернополя, Лановецького, Зборівського районів та Гусятинської СР.

Усі команди уже ставали переможцями у попередньому зональному етапі Ігор і приїхали налаштовані на перемогу, що й було помітно по іграм. Кожна команда намагалась показати свій максимум. Після зіграних матчів в підгрупах у фінал вийшло чотири команди. В підсумку команда м. Теребовля (представник Олег Фриз) обіграла школярів із Шумська стала бронзовим призером.

У фінальному матчі боротьба була дуже запеклою. Група підтримки зі Зборова завзято підтримувала своїх юнаків, і не безпідставно — перший тайм завершився з рахунком 2:2. У другому таймі обидві команди вийшли на майданчик налаштовані на перемогу. Але втома далась в знаки і з рахунком 6:4 переможцями ХХІ Спортивних ігор школярів Тернопільщини з футзалу стала команда м Тернополя (представники Василь Івегеш та Анатолій Назаренко). Команда Зборівського району (представник Михайло Забитівський) заслужено посіла друге місце.

За фінансової підтримки управління з фізичної культури та спорту ТОДА переможці та призери отримали кубки, медалі та грамоти, які вручив заступник голови оргкомітету начальник обласного відділення КФВС МОНУ Олександр Бірюков та відповідальний за проведення змагань методист ОДЮСШ Василь Руцький.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook