Про нас
увійти

Нива на останніх хвилинах здобула перемогу над Укропом

категорія: Футзал | дата: 04 12 2016
Нива на останніх хвилинах здобула перемогу над Укропом

Сьогодні, 3 грудня, у СК "Політехнік" футбольний клуб "Нива" у 3-му турі Першої футзальної ліги (група А) з рахунком 2:0 переміг команду "Укроп".

Навідміну від попередньої гри з "Івачевом", поєдинок проти "укропівців" не був таким простим для нашої команди. А доля трьох очок вирішилася лише під завісу зустрічі.

Перший тайм матчу вийшов не надто багатим на гольові нагоди. Більше моментів створили гравці "Укропу", але серйозно потурбувати кіпера "Ниви" Механіва їм не вдавалося. Зате після перерви "Укроп" першим міг відкривати рахунок. Суперник пробивав по пустих воротах "Ниви", але в останній момент Максим Механів встиг у стрибку перевести м'яч на кутовий.

Відповідь нашої команди була ще гострішою. Гатала накрутив кількох опонентів та завдав удару — м'яч влучив у стійку. Згодом кілька моментів не вдалося реалізувати Ільчишину та Понєдєльніку. Розв'язка наступила на передостанній хвилині гри. Після розіграшу штрафного удару, Пікуль потужним ударом відкрив рахунок у грі.  А за 5 секунд до фінального свистка Понєдєльнік ударом головою у падінні та ціною травми встановив остаточний рахунок гри — 2:0. Відзначимо, що двічі партнерам асистував Назар Ільчишин.

"Суха" перемога "Ниви" дозволила нашій команді піднятися на третю позицію у турнірній таблиці Першої ліги.

Тернопільська Перша футзальна ліга, група А

3 грудня, СК "Політехнік"

"Нива" – "Укроп" 2:0

Голи: Пікуль (39), Понєдєльнік (40)

"Нива": Механів, Бадло А., Бадло Вал., Кривобедрий, Гатала, Пікуль, Понєдєльнік, Ільчишин, Сухецький

"Укроп": Палагній, Познанський, Собчук, Заверуха, Коваль, Шельвіка, Перейма, Хоптовий

Попередження: Коваль

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook