Про нас
увійти

Тернопільська Нива у футзальній лізі стартує з перемоги

категорія: Футзал | дата: 29 11 2016
Тернопільська Нива у футзальній лізі стартує з перемоги

Сьогодні, 27 листопада, у СК "Політехнік" футбольний клуб "Нива" у 2-му турі Першої футзальної ліги (група А) з рахунком 7:1 переміг команду "Івачів".

За лічені секунди після стартового свистка "Нива" повела у рахунку. Андрій Бадло завдав удару з лівого краю і м'яч, зрикошетивши від гравця "Івачева" залетів у сітку воріт. Подвоїв перевагу нашої команди Юрій Гричан. Він теж пробив з ліва, але цього разу обійшлося без рикошету. За кілька хвилин м'яч після удару Пікуля влучив у стійку, а удар Гатали заблокували захисники. Щоправда, наприкінці першого тайму Ігор Гатала таки відзначився у воротах суперника. Перший удар гравця "Ниви" прийняла на себе поперечка, ала Ігор вдало зіграв на добиванні — 3:0 після першої половини зустрічі.

Майже відразу після початку другої частини матчу Андрій Бадло забив четвертий м'яч. Далі успіх "Ниви" закріпили Гатала та двічі Гричан. І лише одного разу футболісти "Ниви" дозволили супернику пробити власні ворота.

Підсумкові 7:1 — "Нива" впевнено стартує у футзальному сезоні.

Тернопільська Перша футзальна ліга, група А

27 листопада, СК "Політехнік"

"Нива" – "Івачів" 7:1

Голи: Бадло А. (21), Гричан (7, 31, 40), Гатала (17, 22) – Гоцко (1 авт.), Богдан (35)

"Нива": Механів, Бадло А., Бадло Вал., Гричан, Гатала, Пікуль, Понєдєльнік, Ільчишин, Сухецький

"Івачів": Гоцко, Лящук, Грегоращук А., Грегоращук І., Головацький, Крамар, Марков, Шарко, Кривий, Богдан, Москалик, Коніцький

Попередження: Грегоращук А., Лящук

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook