Про нас
увійти

Футзальні баталії серед учнів ПТНЗ області

категорія: Футзал | дата: 09 11 2016
Футзальні баталії серед учнів ПТНЗ області

В ФОК Тернопільської ДЮСШ з футболу та інших ігрових видів спорту зустрілись чотири найсильніших футзальних збірних професійно-технічних навчальних закладів Тернопільської області, які стали суперниками у  визначені найсильніших в Спортивних іграх серед ПТНЗ 2016 року. Організатором змагань стало Тернопільське обласне відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України за підтримки управління фізичної культури та спорту ТОДА.

На майданчик вийшли команди, які попередньо уже ставали переможцями в зональній частині Спортивних ігор і здобули право виступити у фіналі. Спортивно загартовані та налаштовані на перемогу юнаки показали хороший футбол, не обійшлось і без травм. Але в підсумку переможених не було, адже кожна команда, яка не стала першою отримала багато позитивних емоцій від ігор та досвід, який обов’язково приведе їх до наступних перемог.

Так, уже другий рік поспіль, переможцем стала команда Тернопільського ВПУ ресторанного сервісу і торгівлі (тренер-представник Микола Тимощук), поступились їм 3 очками учні Тернопільського ВПУ №4 ім. М.Паращука (тренер-представник Богдан Редьква), третіми стали юнаки відділення професійної підготовки Технічного коледжу ТНТУ ім. І.Пулюя (тренер-представник Богдан Коханівський).

Відмітимо і те що команда Шумського ПТУ (тренер-представник Олег Матвіюк), яка посіла четверте місце «не пасла задніх» і боролась до останньої хвилини, хлопцям не вистарчило зовсім трішки досвіду.

Всі команди були нагороджені грамотами, а також за сприяння Тернопільської обласної федерації футболу на чолі із Володимиром Мариновським отримали футбольні м’ячі.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook