Про нас
увійти

В області тривають змагання з футзалу серед юнаків та дівчат

категорія: Футзал | дата: 16 03 2016
В області тривають змагання з футзалу серед юнаків та дівчат

В Тернополі відбулись фінальні змагання чемпіонату області з футзалу серед юнаків 2003 року народження і молодших, повідомили в управлінні фізкультури і спорту ТОДА.

Участь у цьому турнірі взяло 8 команд – переможців зональних етапів. 7-8 місця турнірної таблиці розділили команди Кременецької та Підволочиської ДЮСШ, на 5-6 місці – Козівська та Збаразька ДЮСШ.

У грі за 3-4 місце зустрічалися команди Теребовлянської та Чортківської ДЮСШ. В результаті, з рахунком 4-1 перемогу здобули юні футболісти з Чорткова, які й зайняли третє місце. Готував команду до змагань тренер Віктор Данилишин. 

Напружений матч пройшов за 1-2 місце між командами Тернопільської ДЮСШ з футболу та інших ігрових видів спорту та Заліщицької ДЮСШ. З рахунком 6-5 перемогу здобули тернополяни (тренер Валерій Дорошенко), а представники Заліщиків стали другими (тренер Ярослав Олексів).

Додамо, що 16 березня у Тернополі, на базі ФОКу відбудуться ігри чемпіонату області з футзалу серед дівчат 1999 року народження і молодших. Участь у цих змаганнях візьмуть 9 команд.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook