Про нас
увійти

Тернопільська Вища футзальна ліга: результати 20 та 21-го туру (ФОТО)

категорія: Футзал | дата: 10 03 2016
Тернопільська Вища футзальна ліга: результати 20 та 21-го туру (ФОТО)

5-6 березня у спорткомплексі "Політехнік" відбулися матчі 20 та 21-го туру у чемпіонаті Тернопільської Вищої футзальної ліги.

20-ий тур

Звітний тур повинен був розпочатися із вкрай цікавого протистояння між лідером Вищої ліги Металістом та третьою командою ліги — теребовлянською Нивою. Однак, через участь футболістів Ниви у турнірі з футболу на Львівщині, матч не відбувся і Металіст отримав технічну перемогу.

Металіст – Нива +/-

"Гарячий" другий тайм видали Арс-Кераміка та Віго. Перша частина зустрічі завершилася нульовою нічиєю, а от у другій Віго не залишило жодних шансів своєму опоненту.

Арс-Кераміка – Віго 1:7

Голи: Шельвіка Володимир — Мороз Назар (2), Галадза Назар, Хархут Андрій (2), Дацко Олег (2);

Доволі впевнену перемогу над Родиною святкував Зборів. А два голи лідера зборівської команди Романа Бардокіна дозволили йому знову вийти у лідери бомбардирської гонки.

Зборів – Родина 6:3

Голи: Бардокін Роман (2), Забитівський Михайло, Цюман Андрій (3) — Бадло Роман, Бадло Максим, Бадло Петро;

Вольову перемогу у цьому турі відсвяткували футзалісти ДСО. У запеклій боротьбі з Ромою ДСО програв перший тайм 3:2. Однак, у другому команда знайшла у собі резерви, щоб не лише зрівняти рахунок, але й вирвати перемогу.

Рома - ДСО 3:4

Голи: Богородіченко Сергій, Іванців Богдан, Винник Степан — Долинний Андрій, Процик Юрій (2), Андрієшин Роман;  

Не менш непередбачуваним виявився матч у якому Цибулька зустрічаалася з Вікінгом. Безгольовий перший тайм змусив команди активніше діяти у другому. Краще це вийшло у Вікінга, який переміг з мінімальним відривом у рахунку.

Цибулька – Вікінг 2:3

Голи: Гурін Євген, Когут Микола — Кисіль Роман (2), Білик Валентин;

Сенсацією "пахло" у матчі аутсайдера Микулинців та одного з претендентів на золоті медалі — Креатор-Буд. Остання команда ліги цілком могла зупинити переможну ходу "будівельників". Перший тайм переможця не визначив 2:2, а у другому клас взяв своє і Креатор-Буд хоч мінімально, але переміг.

Микулинці - Креатор-Буд 2:3

Голи: Гуйда Петро (2) — Ціх Ростислав, Паперовський Віталій, Костів Михайло;

21-ий тур

Передостанній тур розпочався із перенесеного матчу 18-го туру у якому теребовлянська Нива протистояла Зборову. Перший тайм без жодних запитань виграла теребовлянська команда 4:0. Після перерви Зборову вдалося вирівняти гру, але врятувати матч не судилося.

Нива – Зборів 7:3

Голи: Ковалик Віктор (3), Бабін Роман, Никеруй Юрій, Бодак Віталій, Коротюк Дмитро — Бардокін Роман (2), Кулик Олег;

Про статус наступного матчу багато говорити не варто, адже Металіст – Креатор-Буд — це протистояння двох найсильніших команд Тернопільщини, які у очній дуелі розігрували золоті медалі Вищої ліги.

Перед початком матчу голова ТОФФ В.М. Мариновський запропонував вшанувати хвилиною мовчання пам'ять загиблого в зоні АТО нашого земляка Юрія Горайського зі Збаража, а потім переповнений спортивний зал технічного університету оплесками підтримав Акцію “Свободу Надії Савченко”

Металіст перед цим туром випереджав Креатор у турнірній таблиці на 3 очки і у разі перемоги гарантував собі чемпіонство. Креатор у цій грі теж влаштовувала лише перемога, адже будь-який інший результат влаштовував лише Металіст.

Зазначимо, що Металіст перед цією грою поніс серйозну втрату. Через травму не міг зіграти капітан команди Автанділ Гвіанідзе — один з найсильніших футзальних гравців чемпіонату. Однак, навіть втрата лідера не зупинила Металіст у чемпіонській гонці. Відверто кажучи, особливих шансів на перемогу у Креатор-Буд не було. Інтригу наприкінці першого тайму створив, хіба що, гол від Олександра Паламаря, який скоротив відрив у рахунку до мінімуму 2:1. Однак, два голи наприкінці другого тайму принесли Металісту довгоочікуване чемпіонство! Таким чином після цього матчу остаточно сформувалася призова трійка Вищої ліги: 1 місце — Металіст, 2 місце — Креатор-Буд, 3 місце — Нива Теребовля.

Креатор-Буд – Металіст 1:4

Голи: Паламар Олександр — Юрчак Олександр, Пліс Тарас (2), Шум Сергій;

Результативним видалось протистояння Віго та Цибульки. Після бойового першого тайму (2:2), у другому більше пощастило гравцям Цибульки.

Віго – Цибулька 4:5

Голи: Мороз Назар, Дацко Олег, Хархут Андрій (2) — Гурін Євген, Алексевич Ярослав, Була

Олександр, Скибіцький Станіслав, Захарчук Андрій;  
Завдяки дублю Мирона Танчика Родина на перерву пішла з мінімальною перевагою у рахунку 2:1. Однак, футзалісти Роми проявили справжню волю до перемоги і вибороли три очки.

Родина – Рома 2:5

Голи: Танчик Мирон (2) — Богородіченко Сергій (2), Грінченко Анатолій (3);

Другу перемогу в один день відсвяткувала теребовлянська Нива. Щоправда, цього разу Арс-Кераміка чинила серйозний опір. І лише гол наприкінці основного часу забезпечив Ниві вікторію.

Нива - Арс-Кераміка 6:5

Голи: Ковалик Віктор (4), Луцик Руслан, Коротюк Дмитро — Куций Анатолій (2), Куций Юрій (2), Гатала Ігор;

Зборів цього дня навпаки — лише програвав. Після Ниви кривдником зборівської команди став Вікінг.

Вікінг – Зборів 5:3

Голи: Слотюк Арсен (2), Кисіль Роман (2), Лопушняк Дмитро — Бардокін Роман (2), Палій Василь;

Завершився передостанній тур Вищої ліги ще одним результативним протистоянням у якому ДСО переміг аутсайдера Микулинці.

Микулинці – ДСО  3:5

Голи: Сирник Віктор, Адамів Ярослав (2) — Андрієшин Роман, Світовий Богдан, Процик Юрій, Вітович Артем (2).

ФОТО

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook