Про нас
увійти

Переможцем турніру пам'яті Юрія Науменка стала команда Мурсія

категорія: Футзал | дата: 10 03 2016
Переможцем турніру пам'яті Юрія Науменка стала команда Мурсія

6-8 березня 2016 року в ФОК КЗ "ДЮСШ з футболу та інших ігрових видів спорту" під патронатом міського голови Тернополя Сергія  Надала, голови Тернопільської обласної Федерації футболу Володимира Мариновського проходив шостий традиційний турнір з міні–футболу пам'яті відомого гравця, тренера, арбітра та інспектора Юрія Васильовича Науменка.

24 команди, які виявили бажання приймати участь у турнірі, були розбиті на 8 груп, по 3 у кожній. Дві кращих виходили у наступний етап змагань.

В результаті до четвірки кращих потрапили команди Вікторія, В.Бірки– Мурсія, Поділля та Мурсія.

У півфінальних поєдинках Мурсія в серії 6- ти метрових ударів  здолала В.Бірки – Мурсія – 4:2 (основний час 1:1), а Вікторія з рахунком 5:3 перемогла Поділля.

Отож у матчі за 3–тє місце зустрілись В.Бірки - Мурсія та Поділля. Цікавий та напружений поєдинок закінчився перемогою першої — 3:2.

У фінальному поєдинку Мурсія обіграла Вікторію 2:0 і стала переможцем турніру.

Всі чотири команди були нагороджені кубками, медалями та грошовими преміями.

Також призами та грошовими преміями  були відзначені кращі у номінаціях: кращий воротар — Петро Загурський (команда Мурсія), кращий бомбардир — Роман Жига (команда Поділля), а кращий гравець —  Назар Галадза (команда Вікторія).

Нагороджували переможця та призерів організатори турніру сестри Олена та Наталія Науменко, заступник міського голови Леонід Бицюра та голова ТОФФ Володимир Мариновський.

Від імені Тернопільської обласної Федерації футболу сестри Науменко нагороджені подяками та футбольними м’ячами, які вручав голова ТОФФ Володимир Мариновський.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook