Про нас
увійти

Тернопільська Вища футзальна ліга: результати 18 та 19-го туру (ФОТО)

категорія: Футзал | дата: 02 03 2016
Тернопільська Вища футзальна ліга: результати 18 та 19-го туру (ФОТО)

27 та 28 лютого у спорткомплексі "Політехнік" відбулися матчі 18 та 19-го туру у чемпіонаті Тернопільської Вищої футзальної ліги.

18–й тур

Результативним матчем тур розпочали Арс-Кераміка та ДСО. Останні мали перевагу впродовж усього ігрового часу, а завдяки чотирьом голам Богдана Світового ДСО святкували впевнену перемогу.

Арс-Кераміка — ДСО 3:6 

Голи: Борисевич Максим, Куций Анатолій, Сливка Ігор — Богач Андрій, Якубовський Юрій, Світовий Богдан (4);

Продовжив переможну ходу лідер чемпіонату Металіст. Ще у першому таймі металісти зробили заявку на перемогу (3:1), а по перерві лише підтвердили статус фаворита не лише цього матчу, але й усього чемпіонатую

Металіст — Віго  4:1

Голи: Бадло Ігор, Гвіанідзе Автанділ, Скакун Андрій (2) — Хархут Андрій;

Родина у 18-му турі не залишила жодних шансів останній команді ліги — Микулинцям. На 9 голів футзалістів Родини, микулинецька команда відповіла лише один раз і продовжила свою негативну серію у чемпіонаті.

Микулинці — Родина 1:9

Голи: Грицюн Максим — Бадло Максим, Бадло Богдан, Бадло Андрій (3), ШкварлоІван (3), Шевченко Віктор;

Нелегку, але впевнену перемогу здобув у цьому турі Креатор-Буд. Вікінг опирався, як міг, але встояти перед другою командою Вищої ліги не зумів.

Креатор-Буд — Вікінг 6:3

Голи: Ціх Ростислав, Данилюк Павло, Костів Михайло (2), Козелко Ігор (2) — Слотюк Арсен(2), Кисіль Роман;

У напруженій боротьбі Рома мінімально обіграла Цибульку. Перший тайм Рома провела краще, а тому пішла на перерву з перевагою у два голи (1:3). У другому таймі Цибулька намагалась врятувати ситуацію, забила гол, але цього виявилось не достатньо.

Цибулька — Рома 2:3

Голи: Скибіцький Станіслав, Гурін Євген — Богородіченко Сергій, Винник Степан, Муравський Ігор;

Матч Нива Теребовля – Зборів перенесено на пізніший термін.

19–й тур

У неділю тур Вищої ліги розпочався із запеклого протистояння між теребовлянською Нивою та Креатор-Буд. В обох суперників була неабияка мотивація. Теребовлянська команда у разі перемоги могла б всерйоз розраховувати на друге місце у чемпіонаті. А Креатор, попри те, що хотів зберегти шанси на чемпіонство, ще й мав на меті помститися Ниві за поразку у першому колі. Фортуна цього разу була на боці Креатор-Буд, який у кожному з таймів забив по два голи у ворота теребовлянської команди, взявши реванш.

Нива Теребовля — Креатор-Буд 0:4

Голи: Козелко Ігор (2), Паламар Олександр (2);

Неймовірна драма розігралася у протистоянні ДСО та Цибульки. Вдалий старт дозволив Цибульці повести у рахунку 0:3, але гравці ДСО до перерви один м'яч відіграли. З початком другого тайму ДСО зробив неймовірний камбек і вигравав з рахунком 4:3. Однак, прикрий автогол не дозволив цій команді святкувати перемогу. Бойова нічия!

ДСО — Цибулька 4:4

Голи: Богач Андрій (2), Вітович Артем (2) — Гурін Євген, Скибіцький Станіслав, Захарчук Андрій, Процик Юрій (а/г);

Не менш інтригучим вийшло протистояння Вікінга та Металіста. За рахунок класу та більшої кількості замін металісти переважали, але Вікінгу за кілька хвилин до кінця гри вдалося скоротити відрив у рахунку до мінімуму. Навіть більше, Вікінг мав реальну нагоду вирвати нічию, але фінальний свисток перервав усі сподівання відібрати очки у лідера. Металіст продовжує очолювати турнірну таблицю.

Вікінг — Металіст 2:3

Голи: Кисіль Роман (2) — Гвіанідзе Автанділ, Юрчак Олександр, Шум Сергій;

Чергової поразки зазнали у цьому турі Микулинці, а Рома продовжила переможну серію, покращивши своє турнірне становище.

Микулинці — Рома 3:9

Голи: Сирник Віктор, Жила Дмитро, Повзун Андрій — Біловус Тарас, Богородіченко Сергій, Винник Степан (3), Грінченко Анатолій, Кормило Тарас, Муравський Ігор (2);

Доля матчу Родина – Арс-Кераміка вирішилася лише у другому таймі, адже тайм перший команди провели без голів. Завдяки дублю Ігоря Сливки, Арс поклав до свого здобутку три очки.

Родина — Арс-Кераміка 1:2

Голи: Бадло Андрій — Сливка Ігор (2)

Завершився тур гольовою перестрілкою у виконанні Віго та Зборова. Перший тайм зборівчани провалили, програючи 5:1, але зуміли виправити становище у другому. Проте футзалісти Віго все ж були переконливішими.

Віго — Зборів  6:5

Голи: Копцюх Ігор (2), Галадза Назарій (2), Дацко Олег, Стриєшин Дмитро — Забитівський Михайло (3), Цюман Андрій, Сухецький Андрій.

ФОТО

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook