Про нас
увійти

Чемпіонками області з футзалу знову стали футболістки технічного коледжу (ФОТО)

категорія: Футзал | дата: 26 02 2016
Чемпіонками області з футзалу знову стали футболістки технічного коледжу (ФОТО)

24 лютого 2016 року на базі фізкультурно-оздоровчого комплексу (ФОК) "ДЮСШ з футболу та інших ігрових видів спорту" м.Тернополя відбулася фінальна частина чемпіонату області з футзалу серед дівчат 1997 – 1998 року народження, в яких приймали участь 6 команд.

5 – 6 місця поділили команди  Бережанської ДЮСШ та КЗ "ДЮСШ з футболу та інших ігрових видів спорту" - 1 м. Тернополя.

У матчі за 3 - 4-те місце команда Лановецької ДЮСШ у серії післяматчевих 6-ти метрових ударів  з рахунком 3:2 перемогла команду КЗ "ДЮСШ з футболу та інших ігрових видів спорту" – 2 м. Тернополя.(Основний час 1:1).

У фінальному матчі зустрілись дівчата технічного коледжу ТДТУ ім.Пулюя та Кременецької ДЮСШ. У цікавому та напруженому поєдинку перемогу з рахунком 3:2 здобули футболістки технічного коледжу, які і стали чемпіонками області.

Чемпіон та призери змагань були нагороджені кубками, медалями та грамотами Тернопільської обласної Федерації футболу та цінними подарунками від Федерації футболу України, які вручали голова ТОФФ Мариновський В.М., радник президента ФФУ Латипов В.Р.,виконавчий директор ТОФФ Мамус О.Д., голова комітету дитячо-юнацького футболу ТОФФ Руцький В.М., та голова комітету жіночого футболу ТОФФ Скиба М.В.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook