Про нас
увійти

Тернопільська Вища футзальна ліга: результати 17-го туру

категорія: Футзал | дата: 24 02 2016
Тернопільська Вища футзальна ліга: результати 17-го туру

21 лютого у спорткомплексі "Політехнік" відбулися матчі 17-го туру у чемпіонаті Тернопільської Вищої футзальної ліги. Звітний тур обійшовся без сенсацій.

Лідер чемпіонату Металіст у напруженій боротьбі домігся перемоги над Родиною. Більшість голів у цій зустрічі було забито до перерви, коли Металіст повів у рахунку 1:3. А у другому таймі лідер чемпіонату закріпив свою перевагу, забивши ще один м'яч.

Родина – Металіст 1:4

Голи: Шкварло Іван — Юрчак Олександр(3), Шум Сергій;

Теребовлянська Нива закріпилася на третій сходинці, обігравши свого найближчого конкурента у турнірній таблиці — Вікінг. Героєм матчу для теребовлянців став нападник Руслан Луцик, котрий оформив хет-трик.

Вікінг - Нива Теребовля 3:5

Голи: Кисіль Роман, Грабчак Володимир (2) — Луцик Руслан(3), Куріцький Сергій, Никеруй Юрій;

У битві аутсайдерів між Микулинцями та Цибулькою перемогу святкували останні, залишивши микулинецьких футзалістів на останньому рядку турнірної таблиці. Події на майданчику розгорталися доволі несподівано, адже у першому таймі Микулинці вели у рахунку. Проте тайм другий краще провели гравці Цибульки, яким вдалося здобути три очки.

Микулинці — Цибулька 2:4

Голи: Гриб Володимир, Сирник Віктор — Гурін Євген (2), Цупер Богдан, Скибіцький Станіслав;

Схожа ситуація повторилася і у наступному матчі між Ромою та Арс-Керамікою. Команда Арсу пішла на перерву за мінімальної переваги 1:2. Але у другому таймі ініціатива перейшла до Роми і, як наслідок, саме ця команда покинула майданчик переможцем.

Рома — Арс-Кераміка 5:3

Голи: Іванців Богдан, Винник Степан (2), Муравський Ігор (2) — Борисевич Максим (2), Куций Анатолій;

Найменш результативну гру видали Віго та Креатор-Буд. Відвертим фаворитом гри вважався Креатор і підтвердив свій статус безпосередньо результатом цього поєдинку, забивши у ворота Віго 4 голи та залишивши свої ворота на замку.

Віго — Креатор-Буд  0:4

Голи: Ціх Ростислав, Костів Михайло, Гоцалюк Віталій, Паламар Олександр;

Зборів, який в останніх турах зазнав кілька неприємних поразок, зумів дещо реабілітуватися у матчі з ДСО. Зборівська команда перемогла восновному завдяки діям свого лідера Романа Бардокіна, який відзначився "покером".

ДСО — Зборів 2:5

Голи: Світовий Богдан, Іванина Віталій — Бардокін Роман (4), Сухецький Андрій.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook