Про нас
увійти

Тернопільські юнаки та дівчата проведуть футзальні чемпіонати

категорія: Футзал | дата: 19 02 2016
Тернопільські юнаки та дівчата проведуть футзальні чемпіонати

Вісім команд стали учасницями фінальних змагань чемпіонату області з футзалу серед юнаків 1999-2000 років народження. Такий турнір впродовж двох днів тривав у Тернополі, на базі фізкультурно-спортивного комплексу ДЮСШ з футболу та інших ігорових. Фіналу передували зональні ігри, учасниками яких було двадцять команд. Про це повідомили в управлінні фізкультури і спорту ТОДА.

В результаті перемогу здобула команда педагогічного ліцею, друге місце у представників ОДЮСШ ФСТ Колос з міста Копичинці, а третє — у вихованців ДЮСШ футболу та інших ігрових видів спорту 1999 року народження (Тернопіль).

Далі місця у турнірній таблиці розподілились так: 4 місце — Кременецька ДЮСШ, 5 місце — Бережанська ДЮСШ, 6 місце — Шумська ДЮСШ, 7 місце — Борщівська ДЮСШ, 8 місце – ДЮСШ з футболу (2000 р.н.).

19-20 лютого в області відбуватимуться зональні змагання чемпіонату області з футзалу серед юнаків 2001-2002 років народження. Проходитимуть ігри в Козові, Борщові, Кременці, Тернополі і участь у них візьмуть 23 команди. Фінальні змагання у цій віковій групі заплановані на 26-27 лютого в Тернополі.

А 24 лютого у Тернополі проходитиме чемпіонат області з футзалу серед дівчат 1997-98 років народження. Участь візьмуть шість команд, які представлятимуть Бережанську ДЮСШ, Кременецьку ДЮСШ, Ланівецьку ДЮСШ, Технічний коледж, та дві команди ДЮСШ з футболу та інших ігрових видів спорту — Тернопіль-1 та Тернопіль-2.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook