Про нас
увійти

Тернопільська Вища футзальна ліга: результати 16-го туру

категорія: Футзал | дата: 16 02 2016
Тернопільська Вища футзальна ліга: результати 16-го туру

14 лютого у спорткомплексі "Політехнік" відбулися матчі 16-го туру у чемпіонаті Тернопільської Вищої футзальної ліги.

Непросту перемогу у цьому турі здобув Креатор-Буд, який протистояв Родині. Впродовж усього першого тайму "будівельникам" ніяк не вдавалося пробити оборонні редути суперника. І лише під кінець тайму Родина таки пропустила. У другому таймі Родина хоч один м'яч відіграла, але цього було замало.

Креатор-Буд — Родина 4:1

Голи: Паперовський Віталій (2), Костів Михайло, Головко Назар — Бадло Петро;

Найрезультативніший матч видали Вікінг та Микулинці. Впродовж усього ігрового часу команди грали у відкритий футзал, тому на двох забили аж 15 голів. У цій гольовій перестрілці гору взяв Вікінг, а Микулинці продовжують свою програшну серію.

Вікінг — Микулинці 9:6

Голи: Слотюк Арсен (2), Грабчак Петро, Кисіль Роман (4), Глухан Тарас, Лопушняк Дмитро — Гриб Володимир, Сирник Віктор, Гуйда Петро (4);

Багато голів було у протистоянні Арс-Кераміки та Цибульки. Гравці Арсу уже з перших хвилин зробили заявку на перемогу. А от Цибулька цей матч відверто провалила, зібравшись лише наприкінці другого тайму.

Арс-Кераміка — Цибулька 8:4

Голи: Сливка Ігор (2), Пастернак Андрій (2), Заставецький Юрій (3), Гатала Ігор — Захарчук Андрій, Алексевич Ярослав, Сліпий Назар, Когут Микола;

Теребовлянська Нива уже на перших хвилинах тричі вразила ворота Віго. Відійти від такого "шоку" футзалісти Віго так і не зуміли до завершення зустрічі. Одним з героїв матчу став гравець Ниви Віктор Ковалик. Він оформив хет-трик та вийшов на перший рядок у списку кращих бомбардирів. У його активі 26 забитих голів.

Нива Теребовля — Віго 6:1

Голи: Ковалик Віктор (3), Беркита Юрій, Бодак Віталій, Сороцький Владислав — Стриєшин Дмитро;

На рівних провели перший тайм Зборів та Рома. На перерву команди пішли за мінімальної переваги Роми 2:3. Втім, другий тайм розставив все на свої місця і Рома здобула впевнену перемогу.

Зборів — Рома 3:8

Голи: Сухецький Андрій, Цюман Андрій (2) — Біловус Тарас, Богородіченко Сергій, Винник Степан (3), Іванців Богдан (2), Мирончик Руслан;

На завершення туру лідер Вищої ліги Металіст здобув більш ніж переконливу перемогу над ДСО і закріпив своє лідерство.

Металіст — ДСО  8:0

Голи: Бадло Ігор, Юрчак Олександр, Пліс Тарас (4), Скакун Андрій (2).

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook