Про нас
увійти

Школярі ТСШ №29 — переможці обласного етапу "Шкільної футзально ліги"

категорія: Футзал | дата: 16 02 2016
Школярі ТСШ №29 — переможці обласного етапу

13 лютого в спортивному залі Тернопільської ЗОШ І-ІІІ ст. №26 завершився обласний етап Всеукраїнських змагань з футзалу "Шкільна футзальна ліга".

Організаторами змагань виступили Тернопільська обласна федерація футболу  та Тернопільське обласне відділення Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України. В складі команди грали учні 2004-2005 років народження.У фінальній частині змагань прийняло участь чотири команди: Тернопільська ЗОШ І-ІІІ ст. №20 (тренер-представник С.Грабовська), Тернопільська спеціалізована школа І-ІІІ ст. №29 з поглибленим вивченням іноземних мов (тренер-представник В.Ясюченя), НВК Великобірківська ЗОШ І-ІІІ ст.-гімназія ім. С.Балея (тренер-представник С.Кап’ян) та Підгаєцька гімназія ім. М.Паславського (тренер-представник В.Стирчак). Повболівати за свої команди зібрались і групи підтримки в складі батьків, друзів та однокласниць. Веселі вигуки та дитячий сміх не вщухав до заключної гри, як і інтрига на футбольному майданчику.

Переможцями стали юнаки Тернопільської спеціалізованої школи №29, здобувши три перемоги у трьох поєдинках. Але боротьба за друге місце була не такою передбачуваною. Три команди до останньої гри йшли на рівних і тільки один забитий гол розставив все на свої місця: друге місце посіли школярі Великобірківської ЗОШ, а третіми стали учні Тернопільської  ЗОШ №20.

Команди переможців та призерів нагороджені грамотами Тернопільського обласного відділення КФВС МОН України. Також від Тернопільської обласної федерації футболу всі чотири команди отримали по три футбольні м’ячі.

Команда-переможець отримала право представляти Тернопільську область у наступному етапі Всеукраїнських змагань. Першими суперниками наших школярів стане команда Хмельницької області.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook