Про нас
увійти

Два ліцеїста на олівці у тренерів ФК Тернопіль

категорія: Футзал | дата: 14 02 2016
Два ліцеїста на олівці у тренерів ФК Тернопіль

Тренер-вихователь Тернопільського педагогічної ліцею Віктор Івегеш по гарячих слідах поділився враженнями від перемоги його команди, яка входить до структури ФК Тернопіль, у чемпіонаті Тернопільської області з футзалу серед юнаків 1999-2000 р.н.

— Насамперед хочу подякувати всім 12 нашим футболістам, які потрапили до заявки і які повністю виклалися на футбольному майданчику. На мій погляд змагання доволі серйозні, а на нашому шляху зустрілися непрості суперники. Дякуючи Богу, все пройшло вдало і ми виграли перше місце.

— Який матч на турнірі вважаєш найскладнішим?

— На мій погляд найскладнішим був поєдинок з командою Тернополя-2 (1999 р.н.) — 5:3, Також не простим була зустріч на відбірковому етапі зі ще однією тернопільською командою (2000 р.н.) — 6:4. Ну і, звичайно, треба відзначити фінальний поєдинок проти команди з Копичинець. Сподівалися, що буде дещо легше, але склалося так, що багато моментів не реалізували, все по ходу матчу могло змінитися, як у нашу сторону, так і у сторону суперника. На щастя, зуміли гідно протиставити опонентові свої козирі, забили кілька важливих голів, які й вирішили долю матчу — 3:1.  

— Кого зі своєї команди можеш відзначити?

— Всі старалися, але найбільший вклад у загальнокомандну перемогу зробили Андрій Малащук, Андрій Різник та Володимир Павлишен.

— Когось з гравців будеш рекомендувати на перегляд тренерам головної команди ФК Тернопіль?

— Воротар Володя Павлишен уже на понеділок, 15 лютого, запрошений на тренування ФК Тернопіль. Окрім того, Андрій Різник певний час також тренується з основною муніципального клубу.

Джерело: ФК Тернопіль

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook