Про нас
увійти

Тернопільська Вища футзальна ліга: результати 15-го туру

категорія: Футзал | дата: 08 02 2016
Тернопільська Вища футзальна ліга: результати 15-го туру

7 лютого у спорткомплексі "Політехнік" відбулися матчі 15-го туру у чемпіонаті Тернопільської Вищої футзальної ліги.

Звітний тур розпочався із впевненої перемоги лідера першості — Металіста. Фаворити сезону без особливих труднощів розібралися із Ромою. Лише двічі гравці Роми зуміли засмутити Металіст, натомість отримавши у свої ворота сім голів.

Рома – Металіст 2:7

Голи: Грінченко Анатолій, Кормило Тарас — Скакун Андрій (3), Дроздовський Сергій, Автанділ Гвіанідзе, Пліс Тарас, Мельник Роман;

До останніх хвилин зберігалася інтрига у матчі між Родиною і теребовлянською Нивою. Однак кінцівку матчу продуктивніше провели теребовлянці, які зберігають за собою третю позицію у турнірній таблиці.

Родина – Нива Теребовля 3:5

Голи: Бадло Петро (2), Танчик Мирон — Ковалик Віктор (3), Беркита Юрій (2);

Успішно розпочали матч проти Креатор-Буд гравці команди ДСО. Капітан ДСО Андрій Богач відкрив рахунок. Однак, ще до перерви Креатор повернув собі перевагу (1:2). Після перерви капітан ДСО оформив дубль, але цього було зовсім не достатньо щоб відібрати очки у Креатора, який все ще сподівається наздогнати Металіст.

ДСО – Креатор-Буд 2:5

Голи: Богач Андрій (2) — Ціх Ростислав, Паперовський Віталій, Данилюк Павло, Козелко Ігор, Головко Назар;

Єдина нічия у турі відбулася у матчі Віго – Вікінг. При чому для Вікінга це була перша мирова у сезоні. Хоча саме вікінги мали перевагу, йдучи на перерву 1:2. Проте фінальний свисток зафіксував нічию.

Віго – Вікінг 4:4

Голи: Галадза Назар, Мороз Назар (2), Стриєшин Дмитро — Слотюк Арсен, Грабчак Петро (2), Глухан Тарас;

Лише другу перемогу у сещоні відсвяткувала Цибулька, котра спромоглася перемогти непоступливий Зборів. Попри три очки, Цибулька залишається на передостанньому рядку у турнірній таблиці.

Цибулька – Зборів 5:3

Голи: Когут Микола (2), Сліпий Назар (3) — Сухецький Андрій (2), Палій Василь;

На останок справжню гольову перестрілку глядачам подарували Микулинці та Арс-Кераміка. Фаворитами зустрічі були футзалісти Арсу, але остання команда чемпіонату у першому таймі виглядала переконливіше і саме Микулинці вигравали після першого тайму 5:3. Перерва пішла на користь Арс-Кераміці, яка у другому таймі створила камбек і здобула результативну перемогу.

Микулинці – Арс-Кераміка 7:9

Голи: Гриб Володимир, Сирник віктор (2), Адамів Ярослав, Гуйда Петро (3) — Сливка Ігор (2), Куций Анатолій, Пастрнак Андрій (2), Заставецький Юрій, Гатала Ігор (2), Шельвіка Володимир.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook