Про нас
увійти

Тернопільська Вища футзальна ліга: результати 13-го та 14-го туру

категорія: Футзал | дата: 01 02 2016
Тернопільська Вища футзальна ліга: результати 13-го та 14-го туру

30 та 31 січня у спорткомплексі "Політехнік" відбулися два тури у чемпіонаті Тернопільської Вищої футзальної ліги.

Результати 13-го туру:

Не втрачає спроб здобути потрапити у призову трійку команда Вікінг. У 13-му турі вікінги одержали доволі переконливу перемогу над ДСО. Після нічийного першого тайму (1:1) у другому гра проходила під диктовку Вікінга, який здобув три очки.

ДСО – Вікінг 2:5

Голи: Андрієшин Роман (2) — Слотюк Арсен, Білик Валентин, Грабчак Володимир, Грабчак Петро, Кисіль Роман;

Лідер першості Металіст без жодних проблем розібрався з Арс-Керамікою. Ще у першому таймі металісти забили суперникам 4 "сухі" голи. По перерві лідери все ж дозволили опонентам забити гол престижу, але не більше.

Арс-Кераміка – Металіст 1:7

Голи: Заставецький Юрій — Бадло Ігор (2), Скакун Андрій, Пліс Тарас (2), Юрчак Олександр(2);

Легку перемогу у цьому турі святкувала і теребовлянська Нива. У кожному з таймів футзалісти Ниви забивали у чужі ворота по 3 м'ячі. А Ромі так і не вдалося розпечатати ворота теребовлянської команди.

Рома - ФК Нива Теребовля 0:6

Голи: Ковалик Віктор, Луцик Руслан, Беркита Юрій (2), Бабін Роман (2);

Найрезультативніший матч туру провели Микулинці та Зборів. На двох команди забили аж 16 голів. У цій гольовій перестрілці перемога дісталася Зборову, який залишив Микулинці на останній щаблині турнірної таблиці.

ФК Микулинці - ФК Зборів 7:9

Голи: Гриб Володимир (2), Жила Дмитро (2), Повзун Андрій (2), Ізбянський Олександ — Бардокін Роман (4), Забитівський Михайло (3), Тарабалка Іван, Сухецький Андрій;

Чергові три очки до свого активу поклав і Креатор-Буд. Команда Ростислава Ціха впевнено впоралася з одним із аутсайдерів Цибулькою. А граючий тренер Креатора записав на свій рахунок один з голів.

Цибулька - Креатор-Буд 2:6

Голи: Гурін Євген, Когут Микола — Ціх Ростислав, Паперовський Віталій, Козелко Ігор (2), Паламар Олександр (2);

Ще один результативний поєдинок відбувся між Родиною та Віго. У цій дуелі переможцями вийшли футзалісти Віго. На перерву вони пішли за мінімальної переваги у рахунку (2:3), а у другому таймі переконливо довели справу до перемоги.

Родина – Віго 3:7

Голи: Бадло Андрій, Шкварло Іван, Танчик Мирон — Копцюх Ігор, Хархут Андрій, Дацко Олег (2), Мороз Назар (2), Олексів Сергій.

Результати 14-го туру:

Теребовлянська Нива лише у першому таймі мала проблеми з останньою командою чемпіонату Микулинцями. Тричі за ходом тайму микулинецькі футзалісти виходили вперед, однак теребовлянці щоразу зрівнювали рахунок, а під кінець першої 25-ти хвилинки вийшли вперед. На більше Микулинці не спромоглися і пропустили ряд голів після перерви. Це уже 13-та поразка Микулинців у чемпіонаті.

ФК Нива Теребовля - ФК Микулинці  9:4

Голи: Ковалик Віктор (3), Луцик Руслан (2), Бабін Роман, Куріцький Сергій, Бодак Віталій — Гуйда Петро (3), Сирник Віктор;

ФК Зборів не зміг здобути другу перемогу поспіль, поступившись Арс-Кераміці. Арс пішов на перерву з перевагою у два м'ячі. Така ж різниця у рахунку збереглася і до фінального свистка.

Зборів - Арс-Кераміка 2:4

Голи: Бардокін Роман, Сухецький Андрій — Пастернак Андрій (2), Заставецький Юрій, Куций Анатолій;

Ще один крок до чемпіонства зробив Металіст, котрий впевнено розібрався з Цибулькою. До речі, два голи у ворота Металіста забив Євген Гурін, який ще у першому колі виступав у складі металістів, а нині намагається допомогти Цибульці покращити своє турнірне становище.

Металіст – Цибулька 7:3

Голи: Бадло Ігор (2), Юрчак Олександр (3), Мельник Роман (2) — Гурін Євген(2), Захарчук Андрій;

Несподівано у протистоянні з Родиною очки втратив Вікінг. Якщо у першому таймі спостерігалась рівна гра (1:1), то у другому цілковитою перевагою володіла Родина, яка й поклала до свого активу три очки.

Вікінг - Родина 1:4

Голи: Слотюк Арсен — Бадло Роман, Бадло Андрій, Танчик Мирон, Шкварло Іван;

Вольову перемогу над ДСО здобув ВІГО. Завдяки дублю Романа Андрієшина ДСО виграв перший тайм 1:2, але зберегти перевагу у рахунку до кінця гри не вдалося. Футзалісти ВІГО спершу рахунок зрівняли, а згодом і вирвали бажану перемогу.

ВІГО – ДСО 4:3

Голи: Дацко Олег (2), Хархут Андрій, Андрієшин Роман (а/г) — Іванина Віталій, Андрієшин Роман (2);

На завершення туру Креатор-Буд розібрався із Ромою та зберіг триочкове відставання від лідера Металіста.

Креатор-Буд – Рома 5:2

Голи: Паперовський Віталій, Данилюк Павло, Козелко Ігор, Гоцалюк Віталій, Кормило Тарас (а/г) — Винник Степан, Кормило Тарас.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook