Про нас
увійти

Тернопільська Вища футзальна ліга: результати 12-го туру

категорія: Футзал | дата: 25 01 2016
Тернопільська Вища футзальна ліга: результати 12-го туру

25 січея у спорткомплексі "Політехнік" відбулися матчі 12-го туру у чемпіонаті Тернопільської Вищої футзальної ліги.

Друге коло Вищої ліги відкрили матчем Рома – Вікінг. Рома у попередній грі на останніх секундах втратила очки у поєдинку з ДСО. Тож цього разу команда прагнула реабілітуватися і це їй вдалося. Вікінг хоча й вважався фаворитом зустрічі, але на рівних протистояти Ромі не зумів. Бракувало Вікінгам одного з лідерів Андрія Скакуна, який перейшов у Металіст. Зазначимо, що усі голи у матчі були забиті у другому таймі.

Вікінг – Рома 2:5

Голи: Слотюк Арсен (2) — Кучерас Віктор, Винник Степан(2), Іванців Богдан(2);

Жодних проблем із Арс-Керамікою не мав один з лідерів чемпіонату Креатор-Буд. Фактично будівельники ще до перерви вирішили долю зустрічі, ведучи у рахунку 6:0. У другому таймі Арс-Кераміка зуміла забити кілька голів, але на загальний рахунок гри це не вплинуло. Креатор-Буд продовжує погоню за лідером.

Креатор Буд – Арс-Кераміка 9:3

Голи: Ціх Ростислав (4), Козелко Ігор (2), Гоцалюк Віталій (2), Головко Назар — Борисевич Максим, Заставецький Юрій, Сливка Ігор;

Сенсаційно у 12-му турі очки втратив ще один претендент на медалі — теребовлянська Нива. Здавалось, що із передостанньою командою ліги у теребовлянців проблем не буде. Власне, так і було до перерви на яку команди пішли за рахунку 3:0 на користь Ниви. Але у другій частині гри Цибулька зуміла створити камбек і вирвала нічию!

ФК Нива Теребовля – Цибулька  3:3

Голи: Луцик Руслан, Беркита Юрій, Куріцький Сергій — Алексевич Ярослав, Гурін Євген, Сліпий Назар;

Втратив нагоду здобути очки аутсайдер Вищої ліги Микулинці. Двічі по ходу зутсрічі Микулинці вели у нахунку, але гравці ВІГО знаходили у собі сили відігруватися, а наприкінці гри їм вдалося вирвати перемогу.

ВІГО – ФК Микулинці 4:3

Голи: Галадза Назарій (2), Стриєшин Дмитро, Бутковський Тарас – Гриб Володимир(2), Жила Дмитро;

"Розгром туру" — саме так можна охарактеризувати зустріч Металіста та Зборова. Зборівська команда непогано зарекомендувала себе у першому колі, але вже з початком другого зазнала серйозного фіаско. Слабкою втіхою для уболівальників Зборова стали, хіба що, два красиві голи у виконанні команди. Металіст продовжує колекціонувати перемоги і зробив ще один крок до чемпіонства.

Металіст – ФК Зборів 14:2

Голи: Бадло Ігор (3), Автанділ Гвіанідзе (3), Мельник Роман, Юрчак Олександр (2), Шум Сергій (2), Скакун Андрій (3) – Комар Сергій, Козовик Ігор;

На завершення туру глядачі спостерігали другий цього дня камбек. Його створили гравці команди ДСО, які у середині другого тайму "горіли" з рахунком 3:0. Хет-триком відзначився лідер Родини Петро Бадло. Однак кінцівка гри принесла футзалістам ДСО нічию. Врятував очко для команди Роман Андрієшин, який встановив остаточний рахунко гри за кілька секунд до фінального свистка.

ДСО – Родина 3:3

Голи: Грушицький Юрій, Андрієшин Роман, Богач Андрій — Бадло Петро(3).

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook