Про нас
увійти

Тернопільська Вища футзальна ліга: результати 10-го та 11-го туру

категорія: Футзал | дата: 18 01 2016
Тернопільська Вища футзальна ліга: результати 10-го та 11-го туру

16 та 17 грудня у спорткомплексі "Політехнік" відбулися два тури у чемпіонаті Тернопільської Вищої футзальної ліги. Команди завершили перше коло у чемпіонаті.

Результати 10-го туру:

10-ий тур розпочався із розгрому аутсайдера чемпіонату Микулинців. Остання команда чемпіонату на рівних боролась із ДСО у першому таймі, пропустивши лише один гол. А от по перерві ДСО не залишив шансів супернику, дозволивши йому лише гол престижу.

ДСО – Микулинці 6:1

Голи: Долинний Андрій, Богач Андрій (2), Дичко Михайло (3) — Гриб Володимир;

"Покер" від Степана Винника дозволив Ромі відсвяткувати впевнену перемогу над Родиною. Вагому заявку на перемогу гравці Роми зробили ще у першому таймі (3:1), а у другій частині гри справедливо довели справу до перемоги.

Рома – Родина 5:1

Голи: Кучерас Віктор, Винник Степан (4) — Шкварло Іван;

Надзвичайно напруженим видався матч третьої команди чемпіонату Ниви проти ФК Зборів. Зборівська команда у цьому сезоні проявила себе з найкращої сторони і недарма у складі цієї команди грає кращий бомбардир ліги Роман Бардокін. Сам Роман цього разу голом не відзначився, а його команді не вистачило єдиного голу щоб вирвати нічию. Відтак, Нива зберегла третю позицію.

Нива Теребовля – Зборів 4:3

Голи: Ковалик Віктор (2), Беркита Юрій, Сороцький Владислав — Забитівський Михайло, Сухецький Андрій, Цюман Андрій;

Жодних проблем з Цибулькою у 10-му турі не мав Вікінг. Претендент на "бронзу" вже у першому таймі фактично вирішив долю гри — 4:1, а у наступній 25-ти хвилинці вікінги лише збільшували перевагу у рахунку.

Вікінг – Цибулька 10:2

Голи: Слотюк Арсен (2), Грабчак Володимир (3), Білик Валентин (2), Рибак Назар, Критюк Олег (2) — Скобляк Петро, Сліпий Назар;

Центральний матч першого кола між двома головними претендентами на чемпіонство у Тернопільській футзальній лізі зібрав у спорткомплексі "Політехнік" чималу аудиторію. Як кажуть у таких випадках: і яблуку ніде було впасти. Проте інтрига, яка закрутилася під час гри, подарувала глядачам безліч емоцій.

Фаворитом гри вважався Металіст, який перед зустріччю з Креатором випереджав їх на 3 очки. Тож у разі перемоги металісти могли суттєво допомогти собі у боротьбі за золоті нагороди. Власне, Металіст зі стартових хвилин пішов у атаку і тричі у першому таймі знайшов "тріщини" в обороні Креатор-Буд (3:0).

Однак на те він і центральний матч туру, щоб тримати у напруженні до кінця гри. Даний поєдинок вийнятком не став і у таймі другому на майданчику домінував Креатор-Буд, котрому вдалося вирвати нічию 3:3. Рятівний гол за будівельників забив Віталій Паперовський за 30 секунд до фінального свистка!

Креатор-Буд – Металіст 3:3

Голи: Ціх Ростислав, Паперовський Віталій, Козелко Ігор — Гвіанідзе Автанділ, Юрчак Олександр, Мельник Роман;

Тур завершився розгромом від Арс-Кераміки. Хоча у першому таймі ніщо не віщувало такого рахунку (2:2). Проте переконливішими у таймі другому все ж були футзалісти Арсу, які забили по перерві 5 "сухих" голів.

Арс-Кераміка – Віго 7:2

Голи: Пастернак Андрій, Бабин Роман, Заставецький Юрій (2), Куций Анатолій (2), Гатала Ігор — Стриєшин Дмитро, Олексів Сергій.

Результати 11-го туру:

У другому матчі поспіль мінімальну перемогу здобула теребовлянська Нива. Як і у попередньому поєдинку проти Зборова, теребовлянцям довелося чимало попрацювати на майданчику, щоб вибороти три очки. У першому таймі Нива та Арс-Кераміка обмінялися голами. Не менш напруженим був тайм другий, але фортуна посміхнулася команді з Теребовлі.

Нива Теребовля - Арс-Кераміка 3:2

Голи: Ковалик Віктор, Беркита Юрій (2) — Борисевич Максим, Бабін Роман;

Найгучнішу сенсацію цього туру могли створити футзалісти Микулинець, які зустрічалися з лідером Металістом. Перша команда ліги спробувала похоронити інтригу вже у першому таймі, забивши у ворота Микулинців 6 голів. Однак інтрига повернулася після перерви, коли микулинецька команда на куражі забила суперникам 5 голів і могла забивати ще. Однак, сенсації не сталося.

Металіст – Микулинці 7:5

Голи: Бадло Ігор, Юрчак Олександр, Шум Сергій (2), Пліс Тарас, Мельник Роман (2) — Сирник Віктор, Гуйда Петро (4);

Другої поразки поспіль зазнає Зборів, а Вікінг навпаки — вдруге поспіль громить свого суперника. Вирішальною у ції дуелі була кінцівка, під час якої вікінги забили кілька голів.

Вікінг – Зборів 7:3

Голи: Слотюк Арсен (4), Грабчак Петро, Грабчак Володимир, Білик Валентин — Комар Сергій, Сухецький Андрій (2);

Фантастичний камбек у матчі проти Роми здійснили гравці ДСО. Перший тайм ДСО провалили, програючи з рахунком 1:3. Однак все змінилося після перерви, коли Рома віддала ініціативу суперникам. Ефектну фінальну крапку на останніх секундах гри поставив гравець ДСО Денис Мострянський, забивши переможний м'яч ударом п'ятою.

ДСО – Рома 4:3

Голи: Мострянський Денис, Дичко Михайло, Андрієшин Роман, Стецюк Назар — Паламар Олескандр (3);

Родина після поразки у минулому турі змогла реабілітуватися і у грі з Цибулькою. Гру зробив тандем Петро-Андрій Бадло. Батько та син забили у ворота суперників 5 голів.

Цибулька – Родина 3:7

Голи: Алексевич Ярослав, Молінський Василь, Цупер Богдан — Бадло Андрій (2), Бадло Петро (3), Шкварло Іван, Танчик Мирон;

Близьким до втрати очок у матчі проти Віго був Креатор-Буд. Будівельники вийшли вперед першими, коли ударом головою забив капітан команди Ростислав Ціх. Однак гравці Віго віднайшли у собі сили і згодом вже вони повели у рахунку. Перебуваючи у програші, Креатор-Буд випустив на поле п'ятого польового гравця і це було єдиним правильним рішенням, яке принесло Креатору перемогу і дало можливість не відставати від лідера більше, ніж на три очки.

Креатор-Буд – Віго 4:3

Голи: Ціх Ростислав (2), Паперовський Віталій (2) — Стриєшин Дмитро, Галадза Назар (2).

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook