Про нас
увійти

У Чорткові пройшли змагання з футзалу "Подарунки Миколая"

категорія: Футзал | дата: 08 01 2016
У Чорткові пройшли змагання з футзалу

Чортківський районний центр фізичного здоров’я населення "Спорт для всіх" спільно з Тернопільським обласним центром фізичного здоров’я населення "Спорт для всіх" 26-27 грудня організував проведення турніру з футзалу "Подарунок Миколая". Відбувся захід у місцевому спортивному комплексі "Економіст", повідомили в управлінні фізкультури і спорту ТОДА.

Участь у змаганнях взяли 17 команд:14 команд з Чортківського району і три команди гостей — дві команди із Заліщицького району та колектив із міста Копичинці Гусятинського району. Метою проведення змагань була не тільки пропаганда фізичної культури і спорту, але й збір благодійних внесків, які передали для потреб Родинного дому "Введення в храм Пречистої Діви Марії".

Два дні тривали справжні лицарські футзальні поєдинки та нарешті було визначено найсильніших. Перемогу у турнірі здобула команда міста Копиченці Гусятинського району, друге місце вибороли любителі футзалу із села Долина Чортківського району, третє місце посіла команда із села Поділля Заліщицького району.

Всього у турнірі з футзалу "Подарунки Миколая" взяли участь 170 чоловік. Переможці та призери отримали кубки, медалі та грамоти від організаторів турніру. Благодійні внески, які було зібрано під час змагань і передано для потреб Родинного дому "Введення в храм Пречистої Діви Марії", становлять 5100 гривень.

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook