Про нас
увійти

Тернопільська Вища футзальна ліга: результати 6-го та 7-го туру

категорія: Футзал | дата: 28 12 2015
Тернопільська Вища футзальна ліга: результати 6-го та 7-го туру

26 та 27 грудня у спорткомплексі "Політехнік" відбулися одразу два тури у чемпіонаті Тернопільської Вищої футзальної ліги.

Результати 6-го туру:

6-ий тур Вищої ліги розпочався із бойової нічиєї між Ромою та Арс-Керамікою. Рома успішніше провела першу частину гри, йдучи на перерву з мінімальною перевагою 2:1. Однак, після фінального свистка переможця визначити не вдалося.

Рома - Арс-Кераміка 3:3

Голи: Біловус Тарас, Винник Степан, Муравський Ігор -  Пастернак Андрій, Заставецький Юрій (2)
Ніяк не вдається одержати першу перемогу у сезоні команді Цибулька. Так і цього разу футзалісти Цибульки не змогли нічого вдіяти з ВІГО. Єдиною втіхою для Цибульки став гол престижу від Ярослава Алексевича у другому таймі.

Віго – Цибулька 4:1

Голи: Дацко Олег, Галадза Назар, Мороз Назар, Цільчик Вадим – Алексевич Ярослав

ДСО після поразки від лідера чемпіонату у попередньому турі продовжив свою програшну серію. Цього разу ДСО поступився своєму сусіду по турнірній таблиці — Зборову. Зборівська команда після першого тайму володіла мінімальною перевагою 2:1. А у другому таймі зборівчани забили ще і здобули підсумкову перемогу.

ДСО - ФК Зборів 1:3

Голи: Дичко Михайло – Бардокін Роман (2), Забитівський Михайло

Непросту перемогу святкувала теребовлянська Нива. Доля матчу була вирішена у першому таймі, який Нива виграла 1:2. До фінального свистка рахунок обом командам змінити не вдалося.

Микулинці - ФК Нива Теребовля 1:2

Голи: Барладин Василь – Мороз Тарас, Ковалик Віктор

Цілком прогнозовано переміг лідер чемпіонату Металіст. Претенденти на "золото" чемпіонату без проблем розібралися з Родиною. П'ять "сухих" голів побували у воротах Родини у першому таймі. А уже після перерви Металіст дозволив суперникам забити два голи, але не більше.

Родина – Металіст 2:9

Голи: Бадло Максим, Шкварло Іван – Бадло Ігор, Юрчак Олександр (3), Мельник Роман, Шум Сергій, Мацюк Сергій (2), Шкварло Іван (аг)

Ще один претендент на чемпіонство Креатор-Буд зустрічався із третьою командою ліги — Вікінгом і переміг на класі. Вікінги попри суттєвий опір не зуміли завдати "будівельникам" першої поразки у сезоні.

Креатор-Буд – Вікінг 6:4

Голи: Ціх Ростислав, Паперовський Віталій (2), Козелко Ігор, Костів Михайло, Даньків Тарас – Слотюк Арсен, Рибак Назар, Лопушняк Дмитро, Костів Михайло (а/г)

Результати 7-го туру:

У 7-му турі продовжило "лихоманити" команду ДСО. Третьої поразки поспіль їм завдала Арс-Кераміка. Перший тайм команди провели на рівних (1:1), але впевнена кінцівка гри від Арс-Кераміки забезпечила цій команді три очки.

Арс-Кераміка – ДСО 4:2

Голи: Сливка Ігор, Куций Анатолій, Бабин Роман (2) – Богач Андрій, Андрієшин Роман

Несподіванкою завершився матч між Родиною та Зборовом. Останні у попередніх матчах набрали непоганий хід, однак гравці Родини спромоглися на маленький подвиг, святкувавши лише першу перемогу у сезоні! Перший тайм став кошмаром для Зборова, який більше атакував. Але щоразу футзалісти Родини успішно виходили у контратаку і забивали. А тому на перерву команди пішли за рахунку 4:0 на користь Родини. Однак з початком другого тайму все перевернулося з ніг на голову. Зборів швидко забив два м’ячі, а згодом узагалі рахунок зрівняв. Та все ж фортуна цього дня була на боці Родини, яка вирвала перемогу!

Родина – ФК Зборів 5:4

Голи: Бадло Богдан, Бадло Андрій (2), Шкварло Іван (2) – Бардокін Роман, Тарабалка Іван (3)

Другої поразки поспіль зазнає Вікінг. Цього разу вікінги не встояли перед теребовлянською Нивою. Суттєво допоміг своїй команді воротар Ниви, який лише одного разу не зумів врятувати свої ворота. У решті ж епізодів кіпер зіграв бездоганно.

Вікінг - ФК Нива Теребовля 1:3

Голи: Слотюк Арсен – Ковалик Віктор, Луцик Руслан, Куріцький Сергій

Нервовим був початок матчу проти ВІГО для лідера чемпіонату Металіста. Лідери пропустили першими і ніяк не могли зібратися. Однак згодом все стало на свої місця. Двічі Металіст забив до перерви, а у другому таймі довів справу до переконливої перемоги.

Віго – Металіст 1:6

Голи: Галадза Назар – Бадло Ігор, Гвіанідзе Автанділ (2), Пліс Тарас, Шум Сергій (2)

Тренування з підвищеною відповідальністю — так можна назвати поєдинок цього туру для команди Креатор-Буд. Микулинці не створили гідного опору "будівельникам", а тому Креатор забивав голи на будь-який смак і здобув чергові три очки.

Микулинці – Креатор-Буд 4:11

Голи: Гриб Володимир, Жила Дмитро (2), Барладин Василь – Ціх Ростислав (2), Вітович Артем, Хархут Андрій, Головко Назарій (4), Мищишин Віталій, Даньків Тарас

Завершився тур результативною нічиєю Роми та Цибульки. Команди обмінялися голами у перші 25 хвилин гри, а потім ще по два рази вражали ворота одне одного. Відзначимо, що гравці Цибульки двічі забивали у свої ворота, а Рома у другому турі поспіль грає внічию 3:3!

Рома – Цибулька 3:3

Голи: Винник Степан, Скобляк Петро (а/г), Цупер Богдан (а/г) – Алексевич Ярослав, Сліпий Назар (2)

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook