Про нас
увійти

Тернопільська Вища футзальна ліга: результати 5-го туру

категорія: Футзал | дата: 21 12 2015
Тернопільська Вища футзальна ліга: результати 5-го туру

У неділю, 20 грудня, у СК "Політехнік" відбулися матчі 5-го туру Тернопільської Вищої футзальної ліги. Цього разу обійшлося без сенсацій, втім лідерам чемпіонату все ж було непросто.

Вольову перемогу відсвяткували гравці команди Креатор-Буд, які зустрічалися з аутсайдером Родиною. Футзалісти Родини, витримавши стартовий натиск на свої ворота, провели ряд разючих атак, одна з яких завершилася голом Андрія Бадло. "Будівельники" на такий розвиток подій відверто не сподівалися, а тому кинули усі сили щоб відігратися. Ще до перерви Креатор забив у відповідь, а у другому таймі таки дотиснув непоступливого суперника, забивши ще два голи.

Креатор-Буд — Родина 3:1 (1:1)
Голи: Паперовський Віталій, Козелко Ігор, Головко Назар – Бадло Андрій

Лише один тайм проти лідера чемпіонату Металіста зуміли протриматися футзалісти ДСО. Після безгольової першої 25-ти хвилинки, Металіст не залишив суперникам жодних шансів у другій частині матчі. У ворота ДСО влетіли 5 "сухих" голів. До честі гравців ДСО варто відзначити, що вони не виглядали безпорадно на фоні сильнішої команди, однак усі намагання забити бодай гол престижу успіхом не увінчалися.

Металіст — ДСО 5:0 (0:0)
Голи: Бадло Ігор (2), Гурін Євген, Пліс Тарас, Шум Сергій

Єдиний безгольовий матч цього туру видали Нива та ВІГО. Матч запам’ятався обопільними атаками команд, але бездоганні дії обох воротарів позбавили глядачів змоги спостерігати бодай один забитий гол.

Нива Теребовля — Віго 0:0 (0:0)

Наступні три матчі, на відміну від попереднього, були над результативними. Доволі несподівано переконливу перемогу здобув ФК Зборів. Зборівські футзалісти ще до перерви повели у 2 м'ячі, а у другому таймі лише довершили почату справу.

Зборів — Рома 7:4 (4:2)
Голи: Бардокін Роман (2), Забитівський Роман, Комар Сергій, Цюман Андрій, Кузів Михайло, Грінченко Анатолій (аг) – Червонецький Тарас, Богородіченко Сергій, Кормило Тарас (2)

Не вдалося здобути першу перемогу у сезоні команді Цибулька. Одна з наймолодших команд турніру протистояла одній з найдосвідченіших — Арс-Кераміці. І якщо у першому таймі команди діяли на рівних, забивши по три голи, то після перерви гравці Арсу жодних шансів своїм опонентам не залишили, забиваючи голи на будь-який смак.

Арс-Кераміка — Цибулька 9:3 (3:3)
Голи: Сливка Ігор, Борисевич Максим (2), Ярмаш Михайло, Заставецький Юрій (2), Гатала Ігор (2), Бабин Роман – Сліпий Назар, Алексевич Ярослав, Cкобляк Петро

Один з претендентів на нагороди Вікінг, після програшу у минулому турі, зумів реабілітуватися. Вікінги цього разу завдали поразки новачку — Микулинцям для яких цей програш став 4-им у сезоні.

Вікінг — Микулинці 7:4 (3:2).
Голи: Грабчак Петро, Грабчак Володимир, Слотюк Арсен (3), Скакун Андрій (2) – Гриб Володимир (2), Барладин Василь (2)

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook