Про нас
увійти

Контрольно-дисциплінарний комітет ТОФФ покарав команди Тернопільської футзальної ліги

категорія: Футзал | дата: 17 12 2015
Контрольно-дисциплінарний комітет ТОФФ покарав команди Тернопільської футзальної ліги

Рішення Контрольно-дисциплінарного комітету ТОФФ.

Контрольно-дисциплінарний комітет ТОФФ -

Вирішив:

1.1. За агресивну поведінку згідно з ДОДАТКУ 5 та статті 22 Дисциплінарних правил ФФУ відсторонити Процика Ю., Тригубу В. та Романа Д. терміном на 3 (три) гри від участі у чемпіонаті Тернопільської області з футзалу, а також винести клубу «Орбіта» дисциплінарні санкції у вигляді грошового внеску у розмірі – 350 (триста п’ятдесят) гривень, який повинен бути сплачений на рахунок ТОФФ до наступної календарної гри, у випадку не сплати позбавити команду «Орбіта» трьох очок турнірної таблиці.

1.2. За агресивну поведінку згідно з ДОДАТКУ 5 та статті 22 Дисциплінарних правил ФФУ відсторонити Рибака В. терміном на 3 (три) гри від участі у чемпіонаті Тернопільської області з футзалу, а також винести клубу «Динамо» дисциплінарні санкції у вигляді грошового внеску у розмірі – 350 (триста п’ятдесят) гривень, який повинен бути сплачений на рахунок ТОФФ до наступної календарної гри, у випадку не сплати позбавити команду «Динамо» трьох очок турнірної таблиці.

1.3. За непристойні, образливі та нецензурні вислови в адрес арбітра згідно з ДОДАТКУ 5 та статті 22 Дисциплінарних правил ФФУ відсторонити Янко В. та Дроботій Б. гравців команди «Хелікс» терміном на 3 (три) гри від участі у чемпіонаті Тернопільської області з футзалу, а також винести клубу «Хелікс» дисциплінарні санкції у вигляді грошового внеску у розмірі – 350 (триста п’ятдесят) гривень, який повинен бути сплачений на рахунок ТОФФ до наступної календарної гри, у випадку не сплати позбавити команду «Хелікс»» трьох очок турнірної таблиці.

1.4. За агресивну та непристойну поведінку згідно з ДОДАТКУ 5 та статті 22 Дисциплінарних правил ФФУ відсторонити Пукас І. гравця команди «Мост Україна» терміном на 3 (три) гри від участі у чемпіонаті Тернопільської області з футзалу, а також винести клубу «Мост Україна» дисциплінарні санкції у вигляді грошового внеску у розмірі – 500 (п’ятсот) гривень, який повинен бути сплачений на рахунок ТОФФ до наступної календарної гри, у випадку не сплати позбавити команду «Мост Україна» трьох очок турнірної таблиці.

У відповідності до статті 81 рішення КДК може бути оскаржене протягом 10 (десяти) днів з моменту його отримання у Контрольно-дисциплінарному комітеті ФФУ (за адресою: м. Київ провулок Лабораторний 7а).

Читайте найцікавіші новини спорту у Facebook